Wpis z mikrobloga

Jak zdobyć wszystkie 3 nowe cardbacki za logowanie się na Androidzie i iOS używając tylko PC? Bardzo prosto jak się okazuje, wystarczy do głównego katalogu gry wkleić plik client.config który każe grze emulować danego klienta, tutaj przygotowałem gotową paczkę LINK, wystarczy wkleić po kolei do katalogu przykładowo C:\Program Files (x86)\Hearthstone, a jak już dostaniemy co chcemy skasować plik żeby wrócić do domyślnych ustawień klienta.
Oryginalny temat na Reddit
#hearthstone
MaxDamage - Jak zdobyć wszystkie 3 nowe cardbacki za logowanie się na Androidzie i iO...

źródło: comment_leJkw8medGkE11WQtjtscJkJ5qE559Tx.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaxDamage: Ponadto można dodać, że w taki sposób można dostać klasyczne paczki za wykonanie ukrytego questa. Dzięki, nie miałem na iOS

iPack - Awarded for playing a game on iPad - 1 Classic card pack (tutaj trzeba dorzucić komendę DeviceName = "iPad"| Android Tablet Awarded for playing a game on an Android tablet. - 1 Classic card pack | iPhone - Awarded for playing a game on an iPhone. -
  • Odpowiedz
@dante60-3: No tak, już tak dawno temu to wykorzystałem, że kompletnie zapomniałem o tych standardowych pakietach za logowanie z różnych urządzeń, jak kogoś nie interesują cardbacki to dla darmowych paczek myślę, że warto skorzystać
  • Odpowiedz
  • 0
@dante60-3 To już dawno zdobyłem ( ͡ ͜ʖ ͡). Chyba przy okazji tej promocji z rewersami za twitch prime'a. Też były wtedy kombinacje bo jakoś przez appkę Amazona trzeba było ściągać grę i się logować.
  • Odpowiedz