ciąg dalszy moich przygód z #wieczorpanienski. pierwszy wpis tutaj. wybrałyśmy w końcu hotel, trochę drogi (w sumie to tak w #!$%@?), ale już olać to. tuż po ustaleniu dwie wyszły z rozmowy. no ok, dzielimy hajs przez mniejszą liczbę osób. deadline na przelew był do dzisiaj. wczoraj w związku z tym wpisem zapytałam czy są zainteresowane jakimiś substancjami - dwie były. pół godziny później dostaję telefon od mojej siostry, że co ja zrobiłam, że jakaś tam się zesrała i chce rezygnować, bo "mają być narkotyki buuuuuu". a dziś kolejny hit - jedna mówi, że ona jednak nie jedzie, bo będzie za granicą i wiedziała o tym od dwóch dni. my WTF, a ona wychodzi z rozmowy XD nie polecam loszek #rozowepaski #wesele #logikarozowychpaskow no i #zalesie
@agaja: co do takich obciachów to byłam naocznym swiadkiem niestety nie raz i ostatnim razem to już było aż tak głupie przedstawienie że nawet tego nie ukrywałam (ale januszom sie podobalo bo chlop sie za babe przebral xD) i zmyłam się z wesela wcześniej niz zwykle. A lubię sie napić i tez poczucie humoru mam #!$%@?, ale to było przegięcie.
@kwasnydeszcz: oooja nie zazdroszczę ci organizowania imprezy dla kobiet. To prawdziwe piekło. Jak już gdzieś pójdziecie to na bank wszystkie będą niezadowolone. Moja koleżanka powiedziała kiedyś ze kobiety nie umieją się bawić bez facetów i nudzą się w swoim towarzystwie sporo w tył prawdy.
@kwasnydeszcz zwyczajnie normalne loszki, które mają trochę za mało pewności siebie, wolą się wykręcić się niż powiedzieć wprost że nie mają ochoty spędzać czasu w #!$%@? towarzystwie
@agaja: A wyobraź sobie, że termin był przekładany, bo panna młoda chciała, żeby na tym wieczorze była jej przyszła szwagierka (bo była zagranico), a ona jej zrobiła psikusa i nie przyszła. ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie no mnie wkurza to ze niby kazdy taki zajety i