Wpis z mikrobloga

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

W skrócie, mój niebieski lvl 22 chce jechać na Łotwę do swojej koleżanki lvl 28 która jest tak miła, ze wysyła mu pocztą prezenty (i nawiasem bardzo dużo zarabia). Poznali się na jakimś „internetowym forum”. Czytam co sama napisałam i czuje się jak naiwniak, ale gwoli ścisłości mój niebieski ma wielu znajomych z tych „forów internetowych”, z niektórymi się widział, zazwyczaj w innych krajach, i po prostu się kumpują. Z jednej strony się martwię, że ograniczam, żeby sobie chłop świat zobaczył, a z drugiej trochę mi słabo się robi jak myśle o tym, czy na pewno będzie spał w airbnb tak jak zapewnia, bo już mam w głowie układ w którym mój niebieski jest sugarsonem (czy coś takiego w ogóle istnieje XD) Pomocy
  • 194
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nowywspanialyswiat ludzie dziela sie na tych, ktorzy ufaja w bezwarunkowa wiernosc i pozwalaja na tego typu akcje, na tych ktorzy kiedys wierzyli w bezwarunkowa wiernosc i juz nie pozwalaja, oraz na tych, dla ktorych wiernosc nie jest priorytetem i zyja w otwartych zwiazkach.
  • Odpowiedz
@lastro: pani redaktor,zmusili mnie do zdrady,ja wcale nie chciałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś ma kregoslup moralny to nie zdradzi choćby mu miss swiata naga się pchala na kolana.

, w moim domu
  • Odpowiedz
o ile zgadzam się z krytyka podejścia koleżanki, to bez przesady..jak komuś źle to niech się rozstanie, a nie zdradza

@agaja: Pewnie, zgadzam się. Ja tylko jej wróżę z fusów co się stanie. Jak jej partner ma zdrowsze podejście do relacji międzyludzkich od niej to pewnie tak zrobi, ale skoro znosi takie zachowanie to nie sądzę.
  • Odpowiedz
@nowywspanialyswiat: powiem tak. Nigdy w życiu bym nie pojechał się dobrze bawić bez mojej dziewczyny. Wiedząc że zostanie sama. Pojechał bym z kolegami gdzieś. Męskie grono spoko. Ale jak on jedzie do koleżanki to będzie ruchanie jak nic. I dam ci na to gwarancję. Sam jak bym miał jechać gdzieś do jakieś koleżanki to tylko to wchodziło by w grę a dziewczynę bymm zapewniał że będziemy spać kilometr od siebie.
  • Odpowiedz