Aktywne Wpisy
rales +285
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Felixu +48
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Jeśli urodzisz się nawet ciężko chory, to ludzie będą dla ciebie wyrozumiali, będą cię wspierać choćby po to by poczuć się lepiej, jacy to są dobrzy. A z brzydkiego można kręcić bekę do woli. Niby jesteś takiej samej rasy ludzkiej jak ładni ludzie, ale tak naprawdę to jakiś świat który dzieje się obok ciebie, matrix.
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #feels #depresja #gorzkiezale #zalesie #gownowpis
@hauser15: Jest. Urodzić się brzydkim, biednym i to tego jeszcze z niskim IQ. Dalej nawet nie czytam.
@hauser15: tak bardzo prawdziwe. W życiu nie widziałem bardzo ładnej dziewczyny (8/10 i wyżej), która byłaby biedna. Albo zarabia na urodzie, albo zgarnie ją jakiś chad, zarabiający kilkukrotność średniej.
@hauser15: reprezentacyjnie, łosiu xD
ci co twierdza inaczej najwyrazniej tego nie doswiadczyli na wlasnej skorze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora