Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

robię to w samotności, bez kochającej osoby, odbiera temu wszystkiemu jakikolwiek sens.

@pregunta: jedno pytanie - z czego twoim zdaniem wynika ten stan rzeczy? W sensie, że nie masz kochającej osoby.
  • Odpowiedz
@TestoDepot: Temat na książkę. ;) No ale tak w wielkim skrócie i przechodząc do sedna to nie ma w moim otoczeniu nikogo z kim bym mogła w tym momencie choćby spróbować stworzyć związek.
  • Odpowiedz
@pregunta: Polecam wybrać się do lasu czy w inne miesce teraz gdzie słychać dzwięki natury. Spiew ptaków, kumkanie żab a do tego kwitnienie wszystkiego pięknie koi samotną dusze. Wiem o czym mówię.
  • Odpowiedz
@pregunta: tez cierpie na te przypadlosc- kiedys myslalem, ze pieniadze w zyciu dadza mi szczescie- milionerem nie jestem, ale jakos tam sobie radze nawet niezle i okazalo sie, ze jednak nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@pregunta: przestań czekać na kogoś by robić rzeczy które mogą sprawiać ci szczęście. Robiąc coś ciekawego i coś co sprawia że czujesz się szczęśliwa, łatwiej Ci będzie znaleźć kogoś o takich i/lub podobnych zainteresowaniach. Kiedyś widziałem fajny cytat który krótko podsumował to co napisałem ale nie mogę go znaleźć.
Prawie szczęśliwy singiel here, AMA.
  • Odpowiedz
Dorosłość jest suką, a zwłaszcza dorosłość samemu. Moim zdaniem każdy musi jakoś sam sobie wszystko w głowie poukładać. Moja jedyna rada dla Ciebie to przestać się martwić i żyć z dnia na dzień, próbować być szczęśliwym, bo chyba nikt nie jest i nigdy nie będzie w pełni szczęśliwy. Trzymaj się mirbaleko!
  • Odpowiedz