Wpis z mikrobloga

@flexx: no jak cdm nie wyprowadza piłki to elo xD powodzenia jak ktoś podejdzie wyżej z pressingiem, a stylem gry takich statystyk nie wyciągniesz, ta karta to kolejny useless od EA podczas tego eventu.
  • Odpowiedz
  • 0
@TypowyWypok: ja rozumiem, że masz jakieś negatywne nastawienie do tej karty ale nie zaklinaj rzeczywistości. Stylem bez problemu wyciągniesz jego podania na bardzo wysoki poziom. Karta w SBC 1,2mln a Ty piszesz, że useless. Wielkie xD
  • Odpowiedz
@flexx: orientację 65? No oki, gd to know.
Karta w sbc tyle.kosztuje bo takie są wymagania, desailly też kosztuje w ciul a są lepsze opcje.
Więc wielkie xD to jest ocenianie karty po wartości sbc. Ramos toty na cdm to może być perfekt, a na pewno nie to.
  • Odpowiedz
@flexx: a bo toty mają zakaz stylów gry. Przerobiłem już dużo obrońców których przesuwałem na SPD, bez podan po prostu nie ma gry

PS na artyście 93, co jest poziomem top. bejott swojego czasu chyba nawet tak grał kiedyś kiedyś.

Mnie tam nic do tego kto jakie sbc sobie robi, ale na tym etapie gry nie nazywajmy top SPD piłkarza z takimi podaniami :/ w tej karcie fajny jest pace,
  • Odpowiedz