Aktywne Wpisy

vulcanitu +7
Jakich urazów nabawiliście się za gówniaka? Ja sobie raz napierdzielałem kamieniami w rozbite butelki, no i jeden fragment rozciął mi oko ( ͡° ͜ʖ ͡°) innym razem jak był chyba remont parkingu pod blokiem to taszczyliśmy te sześciokątne bloki, no i jeden spadł mi na nogę, i paznokieć do usunięcia, bolało

Wrrronika +43
KISNĘ ZE ŚMIECHU
PRZERWA REKLAMOWA NA FACEBOOKU?
XDDDDDDDDDD
Co drugi post to reklama, a oni jeszcze przerwę reklamową umieszczają?
Facebook
PRZERWA REKLAMOWA NA FACEBOOKU?
XDDDDDDDDDD
Co drugi post to reklama, a oni jeszcze przerwę reklamową umieszczają?
źródło: 1000039945
Pobierz

Co mam zrobić, by dotknąć kobietę? Tylko nie piszcie, że ręką mam wyjąć wyimaginowanego poprocha z jej włosów, bo takie zagranie jest dla mnie żenujące. No chyba, że ktoś mnie przekona, że to jest standardowy element rytuału godowego, który trzeba odbębnić - niezależnie od tego, co się o nim myśli.
Może jest jakiś temat rozmowy, który upoważnia do nawiązania kontaktu fizycznego? Np. coś o kosmetykach (by sprawdzić, czy jej skóra naprawdę jest tak gładka) albo o biżuterii (by sprawdzić jej kolczyki, wisiorek lub bransoletkę). Jeśli napiszecie, że chodzi tu właśnie o odpowiedni temat, to pewnie skończy się tak, że zamiast swobodnie rozmawiać, będę się spinał, jak tu pokierować rozmową, by w końcu zeszła na odpowiednie tory. Jak znam siebie i swoje umiejętności, to pewnie wyjdzie to mega nienaturalnie.
Jak o tym wszystkim myślę, to wydaje mi się, że tak do końca życia będę sobie chodził na szybkie randki, poznawał dziewczyny, ale wszystkie znajomości będą się kończyć po około 2-3 spotkaniach.
PS.
Piszę o tym, bo prawdopodobnie brak kontaktu fizycznego był przyczyną tego, że ostatnia moja znajomość zakończyła się friendzone - https://www.wykop.pl/wpis/39934131/
Tylko raz udało mi się dotknąć dziewczynę na randce, ale to była bardziej jej zasługa niż moja - https://www.wykop.pl/wpis/33364803/
#kiciochpyta #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow
#randki #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #tfwnogf
#rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_JWDFgY5d4YILPH7uynCrWwnxAWc7kqfM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora