Wpis z mikrobloga

@staryhaliny: W ogóle to jest chore, żeby robić to tylko online (przynajmniej według mnie)... nie wiem czy tak lepiej czy nie, ale polskie tworzenie stron ich zabezpieczenia i inne bzdury to ja bym się bał :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@qazqaz987987: powtarzam pytanie - gdzie mam sobie podpisać sprawozdanie profilem zaufanym? Na biurku?

Tłumacze ci: uploadujesz plik xml i wypełniasz do niego opis, weryfikujesz, podpisujesz, a dopiero potem wysyłasz. Tyle że problem jest na każdym etapie - uploadu, formularza opisu, weryfikacji, bo serwery KRS nie wytrzymują natężenia
  • Odpowiedz
powtarzam pytanie - gdzie mam sobie podpisać sprawozdanie profilem zaufanym? Na biurku?

@staryhaliny: wysłałem linka gdzie podpisujesz sprawozdanie.

Podpisanie sprawozdania i jego publikacja w KRS to dwie różne rzeczy.
Zanim zaczniesz mi coś tłumaczyć (błędnie), to podpytaj księgowości.
  • Odpowiedz
@staryhaliny: mirku sprawozdanie do 31.03 podpisujesz epuapem. Do KRS nie musisz wysyłać. Wchodzisz na Epuap i musisz je wgrać jako XML i tam podpisać. Potem do 14 lipca trzeba je przesłać do KRSu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AlNeri: dziękuję. Już mi zwrócił na to uwagę @qazqaz987987.

Nie zmienia to jednak faktu, że miałem sprawozdaniem gotowe i zatwierdzone i zależało mi żeby dzisiaj je wysłać już do KRS. Ta ich strona mnie tak w------a ze musiałem się wyżalić. Na szczęście po godzinach szczytu poszło

Ale nadal uważam że UX/UI to tam leży i kwiczy - guziki nic nie robią, brak komunikatów czy coś pyklo czy nie
  • Odpowiedz