Wpis z mikrobloga

Właściwie wszystko teraz się układa, aby zastosować taktykę sprzed roku i od następnego tygodnia uciąć 1000 kcal ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeśli rok temu super zadziałało to i w tym. Wyjaśniam więc jeśli ktoś nie śledził rok temu

Leciałem tam blisko 3600 kcal, zrzuciłem już ponad 9 kg i tempie około 1 kg/week. W ten weekend robiłem refeed 5200 kcal. Teraz schodzę do 2600 kcal i będę ucinał po 100-200 kcal/tydzień do 1800 kcal i później już do końca redukcji tylko dokładał i aktywności i Ww, aby skończyć redukcje na ponad 3000 kcal.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #chudnijzwykopem #fullborsukworkout #borsukredukuje
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@NooB1980: chryste noob ja czaje wrzucać naturala jako przykład tego 66 kg ładnie zredukował i pięknie to wyglada ale daruj sobie piotrkowiczow kocurów i inne osoby bijące pol apteki
  • Odpowiedz
@Kasahara: To sterydziarze jw. weronika sie pruja.¯\_(ツ)_/¯

Niech wiec porownuja sie z rownymi sobie! :D

P.S Kocur jest czysty na chwile obecna. Ani sie nie przypucowal ze bije, ani wynikow hormonow nie pokazywal. ;)
  • Odpowiedz
@NooB1980: a co ma popsuć swój wizerunek? Prawda jest taka, że głupi ludzie szukają takich pseudonaturali bo chcą potwierdzenia, że każdy może wyglądać dobrze. Zaraz wyskoczysz, że wszyscy są głupi, bo nie potrafią jeść i tylko ty jesteś na tyle wtajemniczony w energetyczne żywienie, że.... Osiągnąłeś niebagatelną sylwetkę zalanego ziemniaka.
  • Odpowiedz
@NooB1980: tak Cie podniecaja te fotki ze je wklejasz gdzie tylko sie da? Naprawde przemiana w uj. Pol roku 15kg, gdzie polowa efektu (i wagi) to jest usuniecie wody podskornej bo koles dalej jest zamglony. Chcesz przemiane to popatrz sobie na redukcje @Kasahara, gdzie na koncu ma skore cienka jak papier i definicje taka, jaka osoba na tluszczach nie osiagnie naturalnie.
  • Odpowiedz
@NooB1980: Dzieciaku, w pewnym wieku sie juz nie umieszcza swoich polnagich zdjec w internecie. Tym bardziej jak sie jeszcze robi inne rzeczy w zyciu. Ale widze ze znowu sprawilem ze Ci sie argumenty skonczyly bo pojechales personalnie, slabiutko.
  • Odpowiedz
@NooB1980: i Ty serio wierzyć, że jakakolwiek metoda sprawi, ze PONIŻEJ SET POINTU ktoś będzie zdrowo wyglądał? Niech i je te 0-50 Ww i 300 T, nadal będzie wyglądał z twarzy niezdrowo dla przecietnego człowieka. Oczywiście możemy sobie rozmawiać, że przysiad do 100 kg jest zdrowy a 300 kg to już niebardzo, a BF do 12-15 % w zależności od jednostki faceta czy tam +20 % kobiety. Ale przecież zupełnie
  • Odpowiedz
@NooB1980 zbił Cię kiedyś jakis koksiarz, ze masz do tego uraz i każdego nazywasz koksiarzem?

Załóż se instagram albo kanal na yt i tam szukaj atencji. Ewentualnie pomoc psychologa, jesli na serio masz 40 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@wiera87: #heheszki , ale to ja w wieku 1980 zrobie forme zycia+ w przyszlosci pomoge wejsc PoLakowi na szczyt szczytow, czytaj, zdobyc tytul Mr. Olimpia. Bialas wystapi bez brazowej tapety na skorze. #heheszki
Wiadomo, ze bialasy, genetyczni Slowianie najlepsza forme przentuja bez brazerow na tluszczach.

https://www.wykop.pl/wpis/40015323/czy-to-te-slynne-dodzo-%CA%96-mikrokoksy/
NooB1980 - @wiera87: #heheszki , ale to ja w wieku 1980 zrobie forme zycia+ w przyszl...

źródło: comment_IIgohRqu8r3LREk3ajfrJKi1jII5pKSs.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz