Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Molay: Po prostu lubię jak małpki tańczą jak im zagram - podobnie jak wy. Co się stanie z uniwersum mam w dupie, bo wy jesteście o wiele ciekawsi od tych pajaców, którzy już nigdy nic nowego ani ciekawego nie zrobią.
  • Odpowiedz
@Molay: od 2 lat nie od roku, a gamonie które nie potrafiły zdobyć tego numeru nazywały nas elita jprdl xD . No są oczywiście jeszcze ludzie którzy zawsze mieli ten numer w dupie bo po co dzwonić do piłcuckiego, co rozumiem
  • Odpowiedz
@William2290: Ty nie tańczysz, aczkolwiek popatrz na reakcje pod moim pierwszym postem.

Myślcie sobie co chcecie. I tak już zostawiam wam jakiś ślad w psychice. Podnieca mnie to. A jeśli w to nie wierzysz, to przynajmniej zgodzisz się z jednym: nie dodzwonicie się do Warmianina przez następne kilka dni. G---o ukręcicie, a nie afery. Knur w spokoju dojdzie do siebie po ciężkim szoku psychicznym, jakim była utrata jego kudłatego syna.
  • Odpowiedz
@William2290: Gamonie? Przecież ktoś gdzieś kiedyś ten numer podał, w całości, bez żadnych zagadek Sfinksa. A teraz zachowujecie się jakbyście conajmniej złamali kod do Enigmy.
  • Odpowiedz
@Alzena: nazwając kogoś gamoniem ma to być czysta złośliwość i po części pogarda wobec osób które posiadając numer knura w wyniku ostatnich akcji odawalją jakieś pełne "dumy" wpisy o tym że teraz będą karac konona i staroszkolni im nie przeszkodzą
  • Odpowiedz
@Molay: oczywiście prosze nie traktować moich obelg i nazywania kogoś gamoniem jako atak do ciebie i reszty rozsądnych. Chodzi mi tylko o ameby z ostatnich dni, które numer knura potrafiły uzyskać dopiero jak im ktoś podał wprost na tagu albo jak niektórzy wymierzali "kare" staroszkolnym i podawali dzieciarni numer na pw
  • Odpowiedz