Wpis z mikrobloga

• 107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanDarcy: zaradność jest niezbędna do utrzymania kobiety przy sobie w związku.

Natomiast zdobycie kobiety jest kwestią szczęścia i dobrej gadki. Faktycznie wielki wyczyn xD
  • Odpowiedz
@scotieb: Jestem ciekawy na jakim stopniu zaradności są przedstawicielki płci pięknej mające takie lub podobne poglądy. Niektóre kobiety chyba zapominają z lekka, że liczenie na kogoś w każdej sytuacji powinno działać w dwie strony. Równie dobrze można byłoby napisać takie coś w przeciwnym kierunku bo normalny facet jak będzie chciał mieć w domu małą dziewczynkę to postara się o córkę nie mentalny odpad. Jestem ciekawy (x2) ile kobiet umie faktycznie
  • Odpowiedz
@scotieb: umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałam co jest najgorsze u facetów, a nie co jest jednym wymaganiem. Więc najpierw się dobrze wczytaj a potem głupio komentuj. Wy też macie wymagania do kobiet, ładna figura, ciekawe zainteresowania tylko nie Netflix i podróże bo jak takie rzeczy lubi to tępa dzida, ma pracować, skakać na bolca kiedy chce... Ale jak ktoś wobec ma wymagania to hurr durr jak to różowa może chcieć
  • Odpowiedz
@danlenoir: jak już mnie wyzywasz to chociaż mnie zawołaj. Jakbyś zobaczył chociaż dwa komentarze to byś przeczytał, że napisałam chyba 5 razy, że mój wpis można spokojnie przerobić na wersję męską i ja się z nim tak samo zgodzę. A wypowiadam się z poziomu kobiety bo do cholery jestem kobietą, nie jestem facetem żeby się wypowiadać tak samo o kobietach. W obydwóch płciach znajdą się takie egzemplarze. Ale niektórzy płaczą
  • Odpowiedz
@scotieb: tak, należy mi się, a teraz wracaj do roboty XD nigdy nie wymagałam nic od nikogo jeśli sama nie spełniałam danego oczekiwania, jestem zaradna i ogarnięta a samo mi to nie przyszło, więc mam prawo wymagać takich rzeczy nad którymi sama pracuję. A leżenie i pachnienie to jakiś twój chory dopisek, nigdzie nie powiedziałam że baba ma nic nie robić w życiu, tylko że facet ma nie być skończoną
  • Odpowiedz
@norepinefryna: masz rację, ale do nich nie dotrzesz. Argument ze zmianą koła jest beznadziejny. Jak typ nie potrafi se wyprać skarpetek to koła tymbardziej nie bedzie umiał zmienić ;D . Ja sobie kocham mojego narzeczonego i w ogóle, ale też nie mogę wytrzymać jak ma cos załatwić. Człowiek przypomina, a on i tak zwleka zamiast to poprostu wziąć i zrobić. Nawet do fryzjera muszę go umawiać. To jest męczące.
  • Odpowiedz
Ja sobie kocham mojego narzeczonego i w ogóle, ale też nie mogę wytrzymać jak ma cos załatwić

@Doomino: no czyli OP miał rację, ta słynna "zaradność życiowa" jest daleko w tyle jeśli chodzi o wybieranie potencjalnego partnera i większość kobiet wolałoby 9,5/10 modela, który nie umie tego słynnego koła zmienić, albo poodkurzać w domu, niż przeciętnego 5/10 ogarniętego facecika, który takie rzeczy ma w małym paznokciu

niech zgadnę, twój narzeczony jest wysoki
  • Odpowiedz
@scotieb: ale przecież to jest w 100% prawda. Też bym nie chciał się spotykać z niezaradną kobietą za którą muszę wszystko robić. Kiedyś się z taką spotykałem i starczy, drugi raz takiego błędu nie popełnię. Jak zobaczę, że nie potrafi ugotować najprostszej potrawy albo porządnie posprzątać w domu to znikam w 5 minut i elo xD
  • Odpowiedz
@niochland: nie jest Chadem ;D wysoki, chudy, morda normika. Nie jest jakąś niesamodzielną łajzą, ale konieczność przypominania o choćby przeglądzie jego ukochanego autka męczy. Fajnie by było jakby potrafił pamiętać i załatwiać takie rzeczy.
  • Odpowiedz
@norepinefryna: widzę, ze od jakiegoś czasu prowadzisz antyprzegrywowa krucjatę xD bezowocne zajęcie i przebijają się trochę kompleksy albo frustracje przez twoje posty. Chyba jakiś
chłopiec cię kiedyś skrzywdził ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@norepinefryna: ale niemal zawsze wtrącasz 3 grosze pod wpisami trolli albo frustratów spod przegrywowych tagów. Normalnie człowiek omija te rzygi i scrolluje dalej ;) Czytając rakowe wpisy masz potem nieco zniekształcone postrzeganie rzeczywistości. Na wykopie każda dziewczyna 20+ miała 10 bolców i rucha się z każdym, a każdy Mirek zarabia 10k+ i jest programista :)
  • Odpowiedz
@JulienSorel Nie zgodzę się, co mi wpadnie w oko to komentuję, a często po kilka dni nie wchodzę na wykop. Jeśli to dla ciebie tak wygląda to trudno :) Swój wpis pisałam na podstawie własnego doświadczenia, a dokładniej mojego byłego związku.
  • Odpowiedz
@scotieb: ja jakos znalazlem kobiete która mi urodzila 2 dzieci, nie roztyla się i swietnoe się uzupelniamy i dogadujemy. Wiec chyba nie wszystkie dzisiejsze kobiety sa zle co nie chłopcze? Moze faceci to pipki co nie potrafis sobie kobiety zdobyc, ulozyc pod siebie i pielęgnować związek? Ale co ja tam wiem xd
  • Odpowiedz