Wpis z mikrobloga

• 107
Tak, tak to prawda! Wystarczy być zaradnym!
XDD
Kłamstwo straszne, zresztą czego się spodziewać po różowych humanoidach.
Mozesz umieć ugotować extra obiad, sprzątać cały dom i prasowac a i tak normik/chad który wody na herbatę nie potrafi wstawić i tak będzie miał większe powodzenie u baby niż człowiek z krzywą mordą. I to on taką p0lke będzie ładować na imprezie a nie Mirek co umie sprzątać.
Beka z was kłamliwe #rozowepaski

#przegryw #takaprawda #p0lka
scotieb - Tak, tak to prawda! Wystarczy być zaradnym!
XDD
Kłamstwo straszne, zresztą ...

źródło: comment_hv668a0zhsuFwkeygBiGFvDWuaVsRYss.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dleifteh: jak problem ma jakieś podłoże głębsze to nie można nad nim pracować? Ktoś miał c-----e dzieciństwo to niech już nic w życiu nie robi. Jak ktoś ma problemy to się idzie do psychologa czy psychiatry a nie wymyśla milion wymówek czemu nie pójść.
  • Odpowiedz
@dleifteh: nie mówię, że to jest proste. Każdy ma swoje problemy. Ale bycie w z------j sytuacji, bez umiejętności potrzebnych w życiu i nie robienie z tym absolutnie niczego, nie inicjując nawet najmniejszej zmiany i nie starając się nawet o minimalny progres- tego nigdy nie zrozumiem. Ja sama mam dużo rzeczy w życiu nad którymi uważam, że warto pracować, i nie, nie jest to proste łatwe i przyjemne. Po prostu, nie
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@norepinefryna XDD srasz się i produkujesz a i tak jakby przyszedł.chad 9/10 klata adonisa k---s służbowy 26 cm i 6000 netto to nie musiałby nawet umieć jaja ugotować bo i tak byś latała koło niego XD. Jesteście hipokrytkami zwykłymi
  • Odpowiedz
@scotieb: no oczywiście, przecież lepiej wiesz co bym zrobiła, chociaż ja znam siebie i swoje reakcje i wiem jak bym się zachowała to nie, ty wiesz lepiej, halo, lepiej!!! J----e hipokrytki, zrobiłabyś tak jak mówię xd eot bo już mi się nie chce gadać z betonem
  • Odpowiedz