Aktywne Wpisy

pciem +287
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +62

XDD
Kłamstwo straszne, zresztą czego się spodziewać po różowych humanoidach.
Mozesz umieć ugotować extra obiad, sprzątać cały dom i prasowac a i tak normik/chad który wody na herbatę nie potrafi wstawić i tak będzie miał większe powodzenie u baby niż człowiek z krzywą mordą. I to on taką p0lke będzie ładować na imprezie a nie Mirek co umie sprzątać.
Beka z was kłamliwe #rozowepaski
#przegryw #takaprawda #p0lka
źródło: comment_hv668a0zhsuFwkeygBiGFvDWuaVsRYss.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze, jak zauważył @scotieb, panie mają takie coś daleko w hierarchii priorytetów. Najważniejszy jest wygląd i socialskill. Takie rzeczy jakie ona wymieniła wychodzą jak już się jest w związku, więc nie mogą mieć wpływu na
Komentarz usunięty przez autora
@scotieb: Przesadzasz i to mocno. W sumie argumentacją zbliżasz się właśnie do różowej, którą tu skomentowałeś we wpisie.
@danlenoir: też czekam na odpowiedź, może ktoś to wyjaśni. Dodam tylko, że w 2019 s--s kosztuje mniej od cateringu.
@scotieb: swój swego przyciąga i nawet z tym nie handluj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tlumaczcie sobie dalej że to przez geny i zakola nikt mnie nie chce tak mi ciężko ehhh xD
Wolisz coś mieć od życia, czy wolisz nie mieć?
Osłonięty bloku cieniem siedzieć, czekać na zbawienie
Kwiecie młodzieży, to od ciebie zależy
W tym świecie to ty musisz o tym wiedzieć,
Ale zaraz powiesz że to pewnie moja wina bo nie gotowałam/sprzatałam/dałam