Wpis z mikrobloga

• 107
Tak, tak to prawda! Wystarczy być zaradnym!
XDD
Kłamstwo straszne, zresztą czego się spodziewać po różowych humanoidach.
Mozesz umieć ugotować extra obiad, sprzątać cały dom i prasowac a i tak normik/chad który wody na herbatę nie potrafi wstawić i tak będzie miał większe powodzenie u baby niż człowiek z krzywą mordą. I to on taką p0lke będzie ładować na imprezie a nie Mirek co umie sprzątać.
Beka z was kłamliwe #rozowepaski

#przegryw #takaprawda #p0lka
scotieb - Tak, tak to prawda! Wystarczy być zaradnym!
XDD
Kłamstwo straszne, zresztą ...

źródło: comment_hv668a0zhsuFwkeygBiGFvDWuaVsRYss.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Canzone_: O ile można się zgodzić, że facet powinien umieć robić proste domowe zadania, o tyle jej twierdzenie, że to jest przyczyna wpadania w przegryw to jest czysty #rakcontent.
Po pierwsze, jak zauważył @scotieb, panie mają takie coś daleko w hierarchii priorytetów. Najważniejszy jest wygląd i socialskill. Takie rzeczy jakie ona wymieniła wychodzą jak już się jest w związku, więc nie mogą mieć wpływu na
  • Odpowiedz
via Android
  • 52
@danlenoir Kobiety mają dzisiaj do zaoferowania jedynie kape i nic więcej. Kiedyś jeszcze miały jakieś umiejętności a dzisiaj 2 lewe ręce do wszystkiego + wymagają te umiejętności od mężczyzn
  • Odpowiedz
Kobiety mają dzisiaj do zaoferowania jedynie kape i nic więcej. Kiedyś jeszcze miały jakieś umiejętności a dzisiaj 2 lewe ręce do wszystkiego + wymagają te umiejętności od mężczyzn

@scotieb: Przesadzasz i to mocno. W sumie argumentacją zbliżasz się właśnie do różowej, którą tu skomentowałeś we wpisie.
  • Odpowiedz
@PanDarcy: Prawdą jest że przez prawie 27 lat swojego życia nie spotkałem w swoim pokoleniu nie spotkałem żadnej szczerej i uczciwej kobiety. Wszystkie kłamią np. przed godziną dowiedziałem się że wszystkie dziewczyny które mnie popierały że dobrze zrobiłem wyrzucając n--------h 21 latków z domu podczas nieopanowanej imprezy mojej siostry kłamały i po prostu "bały się" 110 kilowego ogra 192 cm XD. To na c--j kłamią jak mają inną opinię i
  • Odpowiedz
No odpowiedz mi po co takiemu facetowi baba, oprócz seksu jest bezwartościowa

@danlenoir: też czekam na odpowiedź, może ktoś to wyjaśni. Dodam tylko, że w 2019 s--s kosztuje mniej od cateringu.
  • Odpowiedz
@scotieb: No fajnie, ale to zupełnie inny temat. Jeśli chodzi o zaradność, pracowitość i przydatność, to kobiety w ogromnej większości wiele wnoszą do ogniska domowego, przynajmniej te które ja napotykam na swojej drodze (mówię o zajętych).
  • Odpowiedz
@scotieb: To nie chodzi o to, żeby kobieta leżała i pachniała, a facet wszystko robił. Raczej o to, żeby właśnie dzielić się obowiązkami. W związku, gdzie kobieta i facet pracują to normalne, że tak to się właśnie odbywa. Jeden zrobi obiad, drugi w międzyczasie umyje gary, czy wyrzuci śmieci i nikt z tego powodu raczej bólu d--y nie ma. Bycie z kimś, kto ma dwie lewe ręce i tylko czeka,
  • Odpowiedz
Prawdą jest że przez prawie 27 lat swojego życia nie spotkałem w swoim pokoleniu nie spotkałem żadnej szczerej i uczciwej kobiety

@scotieb: swój swego przyciąga i nawet z tym nie handluj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@scotieb: g---o prawda xD zaradność to nie tylko ogarnięcie w kuchni, ale także ogarnięcie typowych spraw życiowych które dla przegrywa są niemożliwe że względu na jego S----------e xD

Ale tlumaczcie sobie dalej że to przez geny i zakola nikt mnie nie chce tak mi ciężko ehhh xD
  • Odpowiedz
@scotieb: Wrzucę znowu ¯\_(ツ)_/¯

Wolisz coś mieć od życia, czy wolisz nie mieć?
Osłonięty bloku cieniem siedzieć, czekać na zbawienie
Kwiecie młodzieży, to od ciebie zależy
W tym świecie to ty musisz o tym wiedzieć,
  • Odpowiedz
@scotieb: a ja w swoim 25 letnim życiu nie poznałam żadnego szczerego niebieskiego, nieważne czy byl tym waszym #chad czy 100kg nieogaru i depresji któremu trzeba było matkować. A że mam syndrom matki teresy z kalkuty to było fajnie wspierać pomagac dopóki nie ogarnęłam ze on nie chce się ogarnąć bo taka sytuacja w sumie mu pasuje.

Ale zaraz powiesz że to pewnie moja wina bo nie gotowałam/sprzatałam/dałam
  • Odpowiedz