Wpis z mikrobloga

@korni007: takie pimpki są bardziej agresywne od tych dużych. Zresztą wścieklizną można się zarazić nawet od yorka, pies to pies jak właściciel nie potrafi pilnować psa i nie chce mu się dupy ruszać na spacer to niech nie posiada takiego zwierzęcia.
Na całe szczęście wolnobiegające psy na wsi to już coraz rzadszy widok. Ale to, że nadal takie zjawisko istneieje to nie znaczy, że tak może być.
@KENOX: Jak mnie wkurzają tacy ludzie jak Ty. Zawsze chodzę ze swoim psem na smyczy (56 kg) a tu jakiś #!$%@? puszcza swojego kajtka luzem, który pierwsze co robi jak widzi mojego, to do niego podlatuje. Draka gwarantowana. Potem szukaj takiego zdebilałego właściciela żeby dowiedzieć się, czy jego kundel w ogóle był szczepiony. Od dłuższego czasu już się nie cackam, tylko gazuję takie psy które cierpią potem za brak wyobraźni swoich
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@KENOX: U mnie na wsi jest wiele piesków, które sobie chodzą. Czasem jakiś wejdzie do mnie na podwórku to kiełbaskę dostanie. Często pieski zbierają się w gang i biegają szczęśliwe po wsi. Wszyscy je lubią. Ale są takie psy, które nie chodzą po wsi ale wychodzą trochę po za ogrodzenie swojego domu. Małe takie wredne, gryzą, szczekają i przeganiają. Najgorszy typ psa i najgorszy typ właściciela. Jestem zdania że każdy pies
#!$%@? dzbany przecież @KENOX napisał "ucieczki" a wy go tu jedziecie że psa nie pilnuje albo jest wsiokiem bo pies się sam wyprowadza. Jak mu wszczepił w zad GPS to chyba raczej jest to pilnowanie psa.

@Cointreau: Jak uciekał tyle razy to znaczy, że go nie pilnuje. I nie, wszczepienie w zad GPS'a to nie pilnowanie. Pilnowanie to np dbanie o to by nie spierdzielał z posesji.
moj pies jest wychowany. nikomu krzywdy nie zrobi.

@KENOX: Nawet jak będzie się czuł zagrożony? Wątpię.

juz zostal sprawdzony. ma czipa ma gpsa i wiecej mu nie potrzeba.

@KENOX: Potrzeba mu smyczy gdy wychodzi na spacer i odpowiedzialnego właściciela. Niestety choćbyś mu sonar w dupę wszczepił to to nie jest odpowiedzialne póki lata sobie samopas.

a gps glownie jak jade z nim do laasu to dobrze wyglada jak sledzi zwierzyne