Wpis z mikrobloga

@Lisaros: jak mnie ta moda na dotatkową zawartość do ściągnięcia irytuje, rozumiem artbook, soundtrack, gadżety, figurki, mapy czy materiały dotyczące tworzenia produkcji albo nie wiem zdjęcia ludzi odpowiedzialnych za tytuł w ładnym albumie, ale ten kto to na pc wymyślił dodatkowe #!$%@? amuleciki, gównomieczyki i przebranka w rozszerzonych wersjach powinien zostać publicznie wychłostany a potem wygnany na jakąś inną platforme.
ten kto to na pc wymyślił dodatkowe #!$%@? amuleciki, gównomieczyki i przebranka w rozszerzonych wersjach powinien zostać publicznie wychłostany a potem wygnany na jakąś inną platforme.

@Neurohaox: Bzdura. xD Ten ktoś był geniuszem.

Poza tym dzięki temu uznałem, że nie jestem aż tak jebnięty, jak mi się wydawało. Zawsze chciałem mieć wszystko do gry, ale okazało się, że to były sensowne rzeczy w porównaniu z tym co dzisiaj oferują. Nawet do
Ten ktoś był geniuszem.

@sejsmita: unfollow ;p

W ogóle czytam teraz coś, że oni zapowiedzieli zastosowanie w grze neutralnych płciowo zaimków (they, ze) gra ma nikogo nie wykluczać, a za scenariusz ma odpowiadać m.in. cara ellison jej twitter

“One of the reasons why that particular conflict attracted us so much was because it’s an inherently political >conversation but it’s one of the few ones where it’s hard to… there are valid
Neurohaox - > Ten ktoś był geniuszem.
@sejsmita: unfollow ;p

W ogóle czytam teraz...

źródło: comment_XZxDmDX6I0RzAQZDzZeGxwj4GVtmM9j3.jpg

Pobierz
@Neurohaox: Przejrzałem jej twitera wcześniej. #!$%@? psychocyrk sjwusów, tragedia.

https://www.oneangrygamer.net/2019/03/vampire-the-masquerade-bloodlines-2-gets-woke-with-pronouns-modern-day-politics-masculine-subversion/80691/#disqus_thread

to czytasz? dobre podusmowanie, przebiłem się przez większość codexowe wątku, jestem na 110str xD i tekst dobrze to podsumowuje.

ten rudi to ponoć prawdziwy ale w pnp, nie wiadomo czy w grze będzie.
@Neurohaox: Widziałem. 3-krotnie powtarzany "dowcip" o kanałach mnie dobił, nie wiedziałem jeszcze wtedy kim ona w o ogóle jest, a napisała ponoć większość sidequestów.
Swoją drogą coś cicho przeszła ta zapowiedź, myślałem, że to będzie jedno z największych wydarzeń tego typu, a większość dużych stron po prostu odnotowała fakt i koniec. W przypadku ostatnich falloutów każdy duży portal tarzał się w gównie byle tyle nabić wyświetlenia.

Tak czy siak, masz rację,