Wpis z mikrobloga

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/mieszkanie-do-wynajecia-ogl62380834.html

Pewne rzeczy sie nie zmieniaja - podobne dziadostwo widywalem szukajac mieszkania w Trojmiescie z 15+ lat temu. Nie wiem co bardziej rozbrajajace - kuchnia bez kuchenki czy cena z kosmosu. Dobrze ze chociaz nie "apartament" jak teraz 90% mieszkan, lacznie z norami z PRL :)

#gdansk
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mrbungle: 18 lat temu wynajmowalismy w 4 osoby 65m2 3-pokojowe mieszkanie na Zaspie.
Za 800 PLN + rachunki...
Dziś to ledwie pokój da się za taką kwotę znaleźć.
  • Odpowiedz
@mrbungle: @Polinik: XDDD O jak zgniłem. Zajebiste mieszkanie po GENERALNYM REMONCIE i umeblowaniu xD K---a gdzie rzeczy schować? To łóżko to chyba ze 20 lat ma... Żeby chociaż biurko było w pokoju i szafa... Kto wynajmie takie gołe pokoje? Kanapa na innym zdjęciu też na oko ma z 15 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Te meble to z OLX ktoś za darmo dawał chyba
s.....e - @mrbungle: @Polinik: XDDD O jak zgniłem. Zajebiste mieszkanie po GENERALNYM...

źródło: comment_JZY3bNRIRFD21ERemBD0ow8wAKSxSuTG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@mrbungle: @Polinik: ogolnie jest padaka, z 800 zl trzeba liczyc za pokoj, a meble podobne mozna znalezc na smietniku. dla przykladu teraz wynajmuje pokoj ok 12m^2 za 1030zl na Kamionce w Sopocie XD, na szczescie ostatni miesiac
  • Odpowiedz