Wpis z mikrobloga

@FantaZy: i co jak dalej będą odrzucać jej deal to się poprosi o kolejne extension? To jest cyrk #!$%@?. Jak doszli do momentu w którym nie wiedza co zrobić to co ich boli tak to drugie referendum? Zwłaszcza, że leave wygrało minimalną różnica, a przez to co się teraz odwala w kwestii brexitu masa ludzi zdała sobie sprawę, że to nie jest dobry pomysł. No tak, poddawanie pod głosowanie tego samego
@johnny_tomala: chodzi jej o to zeby jej deal byl glosowany 3 raz. Ona po prostu chce wymusic akceptacje tego dealu. Pewnie jak przedluza do 23 maja to ten deal moze byc glosowany nawet i 4 razy...

@Joii: nie wiem dlaczego EU sie chce na to zgodzic skoro bedzie dokladnie tak jak mowisz... cyrk zacznie sie od poczatku bo wkoncu beda mieli kolejne 2 miesiace..
@FantaZy: No tak, ale przecież już zostało powiedziane, że spiker się nie zgodzi na głosowanie znowu tego samego? O co jej chodzi z tym "approve supplementary documents"? Czy ona liczy wciąż na jakies zmiany w umowie o wyjściu? Jeśli tak, to to już naprawdę świadczy o kompletnej utracie kontaktu z rzeczywistością
Czy ona liczy wciąż na jakies zmiany w umowie o wyjściu? Jeśli tak, to to już naprawdę świadczy o kompletnej utracie kontaktu z rzeczywistością

@johnny_tomala: @FantaZy: albo May świadomie gra na no-deal i chce przerzucić winę na UE - "Widzicie lewacka UE nie zgodziła się na nasze warunki, UK strong, dobrze, że ich opuściliśmy, to nie moja wina"
@stjimmy: No nie wiem, przecież no-deal to niczym mokry sen eurosceptyków. Takie czyste cięcie i zerwanie z dnia na dzień wszelkich więzi z UE powinno ich cieszyć - gdzie tu wina UE? Chcieli wyjść, więc wychodzą. A że bez dealu, no cóż...