Aktywne Wpisy

mar3k21 +205
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +136

Jesli dobrze rozumiem... ona chce short extension zeby po raz 3 glosowac jej deal... ja p------e... te 27 krajow nie moze sie zgodzic na taki cyrk..., bo oni to znowu odrzuca i co wtedy? xD
Mam nadzieje ze ktorys kraj zglosi veto i jej ktos wytlumaczy ze nie moze glosowac w kolko tego samego...
#brexit
źródło: comment_KzMyUT4ZFYNOlrpOKPlYPSkjg9Zs9kn5.jpg
PobierzBędzie na twardo, jak 2 x 2.
@Joii: nie wiem dlaczego EU sie chce na to zgodzic skoro bedzie dokladnie tak jak mowisz... cyrk zacznie sie od poczatku bo wkoncu beda mieli kolejne 2 miesiace..
@johnny_tomala: @FantaZy: albo May świadomie gra na no-deal i chce przerzucić winę na UE - "Widzicie lewacka UE nie zgodziła się na nasze warunki, UK strong, dobrze, że ich opuściliśmy, to nie moja wina"