Wpis z mikrobloga

OGIEŃ, Dynamic lower, 5x5 czyli budujemy GPP :D

45d back extension 3x12
ABS band pulldown 3x12
Band hamstring curl 3x12

SSB box squat 5x5 210kg (80% 1RM, 140kg bar + 70kg bands)
Sumo deficit 5cm deadlift 5x5 200kg
45d Back extension + weight 3x12
ABS band pulldown 3x10 strong band

Przerwy między seriami siadów czy ciągów to 120-180s.

Siady poszły jak błyskawica :D, Po przysiadach w takim stylu, robiąc już zwykły siad na dole problemów nigdy nie ma, bo po prostu wystrzeliwujemy jak katapulta. Potem sumo z deficytu 5cm, 5x5 200kg ale pecha miałem niesamowitego, w jednej serii rozjechały mi się maty, a w kolejnej wystrzelił 3! Już pasek lol. Trzeba będzie się zaopatrzyć w jakieś "premium" paski bo to się robi niebezpieczne, ale mam na tyle farta że paski zawsze wystrzeliwują mi przy opuszczaniu więc nie jest tak źle jakby mogło być gdyby to zdarzyło się w fazie koncentrycznej

#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #pokazforme
IntruderXXL - OGIEŃ, Dynamic lower, 5x5 czyli budujemy GPP :D

45d back extension 3...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie za bardzo sie przechylasz do tyłu jak już siądziesz na boxie? Nie tracisz napięcia?

@johnmorra: Robiąc poprawnie Box Squat, MUSISZ stracić napięcie w dole ciała, chcesz rozluźnić poślady, nogi, a wstawanie z boxa inicjujesz maksymalnym spięciem.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Bardzo ladnie, wydajesz sie miec dosc duzo sily. Po Kwiatuszku_Mateuszku jestes drugim najprzystojnijeszym mirkiem na tagu, wedlug mnie :-)

Do tego moge sie troche z Toba utozsamiac, jesli chodzi o wiele aspektow. Przede wszystkim sprawy sercowo-mentalne. Wiem jak to brzmi, ale mowie powaznie (od momentu przystojnosci XD), zbudwalem sobie wokol Twojej osoby wiele teorii i ciagle wewnetrzenie je rozwijam. Wiem, ze pewnie unikasz tematow niezwiaznych z treningiem, no trudno.
  • Odpowiedz
@DywanTv: Ty no nie wiem co Ci odpowiedzieć... Może poza tym że trzeba mieć serce z kamienia pięści ze stali...
Mówiąc inaczej...zajebiście silną psychikę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@heheszkant: Gangsterem xDDD Cieciuje na bramce na jakiejś pipidówie, co może robić ktoś taki. Gangsterzy już tak nie wyglądają, a na pewno nie ci na samej górze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz