Wpis z mikrobloga

który zakłada ze po c--j mu matura i studia, jak na chłopski rozum widać czy to baba czy chłop

@Underpeople: Taki ktoś ma taki sam poziom wiedzy jak ty, leszczu studencie. XD Chwalenie się byciem na studiach to jak chwalenie się niepełnosprawnością, godne pożałowania. A teraz posłuchaj się kogoś z wyższym wykształceniem niż ty, bo ja studia skończyłem ponad 8 lat temu i opuść temat.
  • Odpowiedz
@Hatespinner: i w jakim kierunku skończyłeś studia? Dziennikarstwo? Informatyka? Typie, właśnie krzyczysz ze płcie są dwie i c--j, wbrew konsensusowi naukowemu, wbrew wszystkim przesłankom biologicznym, wbrew wiedzy jaką posiadamy na ten temat, a potem mówisz ze masz wyższe wykształcenie. Chyba k---a z budownictwa.
  • Odpowiedz
Typie, właśnie krzyczysz ze płcie są dwie i c--j, wbrew konsensusowi naukowemu, wbrew wszystkim przesłankom biologicznym

@Underpeople: XDDDDD

Dobrze, że biologicznie są więcej niż dwie płcie.

Poza tym jak sam stwierdziłeś, mam takie same wykształcenie w tym temacie jak ty, bo ty nie skończyłeś żadnych studiów. XD Więc skończ szczekać.
  • Odpowiedz
No ale taki to już żywot konserwatystów

@Underpeople: Pudło gamoniu, tak jak twoje wrażenie że bycie na studbazie daje ci jakąkolwiek praktyczną wiedzę, na jakikolwiek inny temat niż 'do którego pokoju iść pocałować dziekana w dupę'. xD

Więcej niż dwie płcie biologiczne. XDDD
  • Odpowiedz