Aktywne Wpisy
enron +261
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Czarny_Wilk +120
#kiszak Ponieważ meta zmienia się co chwilę i coraz trudniej nadążyć, przygotowałem mały TLDR timeline'u ostatnich wydarzeń
KISZAK
2019 - Kiszak bije pijanego człowieka i następnie on lub jego znajomi wrzucają w sieć nagranie żeby pochwalić się wyczynem https://streamable.com/2tbpf
2024
KISZAK
2019 - Kiszak bije pijanego człowieka i następnie on lub jego znajomi wrzucają w sieć nagranie żeby pochwalić się wyczynem https://streamable.com/2tbpf
2024

#ageofsigmar
#warhammer
Czołem, czasu na granie brak to sobie chociaż scenkę zrobię. Jakieś ciekawe patenty na utwardzenie styroduru? W necie znalazłem podpowiedź żeby posmarować rozcieńczonym klejem i posypać gładzią albo innym gipsem zdaje to egzamin?
źródło: comment_C2NauMyP2bcB80s4ITlMcDBne1orS5uB.jpg
PobierzJak nie wiesz co robić, zawsze lejesz rozwodniony wikol( ͡° ͜ʖ ͡°)
robiłeś kiedyś jakąś podstawkę pod model? Sam gips się nie przyklei do styroduru, trzeba go złapać klejem polimerowym do podstawy. To samo z masą plastyczną/glinką.
myśle ze chciałeś zawołać @FAZZY_bez_humoru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale racja, przepraszam.
Glinki, gipsy i inne takie posypywane na klej zwlaszcza rozwodniony mozna też wysadzić miedzy bajki. Klej wchlania sie w gips a nie wiążę ze styropianem przez co jak juz tezeje i pracuje to cala powloka
źródło: comment_jSwLdy1BHeMYO5Z4uiAu4C8Wpp3KvarW.jpg
Pobierz@Cotzoor: lolu nikt nie mówił o posypywaniu rozwodnionego kleju xD klej rozporowadzasz pędzlem po powierzchni, polimerowy jest na tyle gęsty ze nie splywa nigdzie na to gipsujesz jak pan buk przykazał normalną zaprawą gipsową albo oklejasz glinką. Gips modelarski jest lepszy niz cekol czy inne gladzie bo jest drobniejszy i mozna dać cieńszą warstwę, schnie