Aktywne Wpisy

anoysath +145

forfiterex +81
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Zamierzam zaprojektować i w przyszłości wdrożyć platforme listingową, rzeczy typu mapa, lokalizacja, promowanie postów (miejsc) za hajs, coś w stylu https://www.localsearch.com.au/
Z zawodu jestem UX/UI designerem ale coś tam zakodować umiem. Wynalazłem, że najlepiej byłoby to zakodować w React native ze względu na łatwość wdrożenia na iOS i Androida później ale ja umiem tylko prosty front-end i moja wiedza kończy się na jQuery.
Warto zakodować to w htmlu i oddać później komuś kto to przepisze na reacta czy zatrzymać się poprostu na etapie designu i zostawić to dla kogoś kto napisze wszystko w react native?
#webdev #frontend #programowanie
@Vantrilio: Nie warto, projekt zakodowany do HTML w przypadku React Native przyszłemu potencjalnemu developerowi i tak niewiele pomoże
Jak będziesz szukał kogoś do zakodzenia to możesz się do mnie odezwać :D