Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Wydarzyła się rzecz straszna :( 1 lutego po godzinie 2.00 w nocy wybuchł pożar domu. Rodzina straciła cały swój dorobek życia. Niestety w poniedziałek w wyniku poparzeń zmarł jeden z 3-letnich chłopców, 5 marca zmarła 35-latka matka a 6 marca 7-letnia córka. Tata, jak i 3 -letnie dziecko nadal walczą o życie. Oprócz nich w domu przebywali 12 i 13-letni synowie poszkodowanego małżeństwa oraz dziadek. Oni w chwili pożaru przebywali w innych pokojach i ratowali rodzeństwo i rodziców z pożaru. W tych trudnych chwilach bardzo bym prosił o pomoc finansową. Nie raz udowodniliśmy że potrafimy dużo zdziałać. Dziękuję wszystkim za pomoc.
Artykuły:
https://radio5.com.pl/?s=Jemieliste&submit=Szukaj
Zrzutka: https://zrzutka.pl/vmsw2t
#pomocy #pozar #rodzina #polska #podlasie #wykopefekt
@PiersiowkaPelnaZiol: Bo niestety znaczna część wykopków w prawdziwe życie jeszcze nie weszła lub nigdy nie wejdzie. Tworzą sobie swoje urojenia na ten temat i nie przyjmują, że realny świat może wyglądać inaczej niż to co przeczytają od innych, podobnych sobie na wykopie. Tu, nie wiadomo skąd wzięła się narracja o
@Mariusz656: #!$%@?ąc od powyższej sytuacji (bo de facto nie wiem, czy ww. dom był ubezpieczony czy nie) i odnosząc się wyłącznie do tego, co napisałeś... Odpowiedzialny człowiek potrafi w takiej sytuacji zrezygnować z fanaberii pt. "flaszka" i opłaca sobie ubezpieczenie. Każdy, który dokonuje odwrotnego wyboru, jest pospolitym debilem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Twinkle: nie ma żadnego problemu. Niedawno robiliśmy pogrzeb, odbyło się to dosłownie bezgotówkowo - firma pogrzebowa sama się rozliczyła z ZUSem.
Oczywiście, że ma prawo, ale jeszcze raz powtarzam, że przynajmniej raz w tygodniu pojawia się tu znalezisko z linkiem do
@Bromatologia: no nie żyją, a ta zrzutka która jest we wpisie przywróci im życie?
@Twinkle: takiej zawistnej świni to już dawno nie widziałem. Idź im ten dom budować. Mam nadzieję, że oddałaś już całe oszczędności na żebraków. I za pogrzeby im zapłać, bo przecież na Suwalszczyźnie nie ma ZUSu.