Aktywne Wpisy
zenek-stefan1 +20
Gazie grozi katastrofa humanitarna. Nie ma wody prądu, ani jedzenia, w małym, zatłoczonym dwumilionowym mieście, które jest od wczoraj bombardowanie. Gaza jest zamkniętą strefą z której nie ma dokąd uciec, bo do tej pory nie wyznaczono korytarzy humanitarnych.
Nawet nie można uciec do morza śródziemnego, bo pływa po nim Izraelska flota i również ostrzeliwuję budynki mieszkalne. Przypomnę tylko, że gdy w Kijowie zaczynało brakować prądu, to pół świata wysyłało agregaty prądotwórcze, wraz
Nawet nie można uciec do morza śródziemnego, bo pływa po nim Izraelska flota i również ostrzeliwuję budynki mieszkalne. Przypomnę tylko, że gdy w Kijowie zaczynało brakować prądu, to pół świata wysyłało agregaty prądotwórcze, wraz
Pomorski_Wilk +11
#famemma Niestety obejrzałem tłumaczenia tego debila Wardęgi w sprawie pobicia Stuu na Wyspach - jak bo pobili i przekazali policji, to nie było pobicia, tylko "zatrzymanie obywatelskie". Jak polska policja nie wydała listu gończego to przestępcami są oni, a nie Stuu. Z całym brakiem szacunku dla Stuu, ale jak tak pójdzie, to Wataha czy fani Knopersa będą terroryzować innych ludzi, bo powodem będzie krytyka ich idola
Wprawdzie już po sesji na większości uczelni, ale za pół roku kolejna, a potem następna i następna… Zapewne niejeden student, ucząc się do egzaminów, myślał o tym, że pomocna byłaby możliwość przyjrzenia się pytaniom egzaminacyjnym z poprzednich lat. A jeden student nawet o te pytania zawnioskował.
Więcej: https://siecobywatelska.pl/poprosimy-o-inny-zestaw-pytan/
#watchdogpolska #prawo #prawodoinformacji #ciagniemywladzezajezyk #studbaza #studia
Dwa tygodnie temu sprawdzałem poprawność notatek w googlu i trafiłem na 500 slajdową prezentacje. Po krótkim przejrzeniu okazało się, że prezentacja mojej prowadzącej była kopią 1:1 tej z googla, nawet przykłady były te same, oczywiście jej nie udostępniła.
Sprawdziłem czy babeczka brała jakikolwiek udział w tworzeniu, bądź była obecna na tamtej politechnice ale nie znalazłem takich informacji
Inny problem to kwestia poprawiania przedmiotu. Wiadomo, za pozwoleniem dziekana jak ktoś ma coś uwalone może iść dalej i w analogicznym semestrze
Komentarz usunięty przez autora
U mnie na wydziale kolokwia/egzaminy były tak szczegółowe, że niemożliwością było ułożenie co roku kompletnie