Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +343
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +15
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
Wprawdzie już po sesji na większości uczelni, ale za pół roku kolejna, a potem następna i następna… Zapewne niejeden student, ucząc się do egzaminów, myślał o tym, że pomocna byłaby możliwość przyjrzenia się pytaniom egzaminacyjnym z poprzednich lat. A jeden student nawet o te pytania zawnioskował.
Więcej: https://siecobywatelska.pl/poprosimy-o-inny-zestaw-pytan/
#watchdogpolska #prawo #prawodoinformacji #ciagniemywladzezajezyk #studbaza #studia
Dwa tygodnie temu sprawdzałem poprawność notatek w googlu i trafiłem na 500 slajdową prezentacje. Po krótkim przejrzeniu okazało się, że prezentacja mojej prowadzącej była kopią 1:1 tej z googla, nawet przykłady były te same, oczywiście jej nie udostępniła.
Sprawdziłem czy babeczka brała jakikolwiek udział w tworzeniu, bądź była obecna na tamtej politechnice ale nie znalazłem takich informacji
Inny problem to kwestia poprawiania przedmiotu. Wiadomo, za pozwoleniem dziekana jak ktoś ma coś uwalone może iść dalej i w analogicznym
Komentarz usunięty przez autora
U mnie na wydziale kolokwia/egzaminy były tak szczegółowe, że niemożliwością było ułożenie co roku kompletnie