Wpis z mikrobloga

Pisze do mnie typeczek o zrobienie stopki mailowej, wszystko fajnie tłumacze mu zasady płatności mówię ze FV tez dostanie wszystko super fajnie. Po 40 minutach rozmowy i omawiania szczegółów zlecenia mówi ze chce zobaczyć szablony projektów które mam bez danych firmy bo chce się upewnić ze potrafię zrobić, mówię mu ze wyślę co najwyżej gotowe realizacje (które i tak już były umieszczone w portfolio, które musiał widzieć) to on spoko fajnie, wysyłam po czym Pan Januszex2000 stwierdza, że on to by jednak chciał szablony zobaczyć i tak przez 20 minut tłumaczenia, ze wyślę mu w pełnej jakości szablon do użytku jak zapłaci. Januszex2000 stwierdził, ze nie umiem robić jakościowych pracy (wysłałam mu specjalnie jeden szablon w rastrze i z watermarkiem tak jak sa zamieszczone do kupna na stronie). Tydzień później widzę jak na jego stronie firmy widnieje chamsko p-------y MÓJ szablon. Do zobaczenia na komendzie Panie Januszu.

Napisałam mu jeszcze dzisiaj na maila firmowego, ze albo kulturalnie zapłaci za p------e pełna kwota za szablon, albo sprawa ląduje na policji, czekamy na informacje :)

#pracbaza #grafika #januszebiznesu #kradziez
Tamozaplotem - Pisze do mnie typeczek o zrobienie stopki mailowej, wszystko fajnie tł...

źródło: comment_KUoTh0rIWfLsVwgnAxSqQJjro4MIIdhm.jpg

Pobierz
  • 160
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tamozaplotem: nie przejmuj sie tymi uwagami na temat poprawnej polszczyzny. Jak wiemy ortografia nie ma zadnego sensu poza paroma przypadkami. Ponadto nie zajmujesz sie pisaniem, tylko projektowaniem. Jak zwykle dzbany nie maja sie do czego przywalic, to zostaje.ortografia hehe. Gratuluje wygranej sprawy
  • Odpowiedz
@Tamozaplotem: Nie no co do tego to nawet nie podważam, chodzi tylko o samo przygotowanie kilku linijek tekstu w podpisie xD
No i jeszcze graficznie. Zakładam że w biurze na drzwiach ma ogromną tabliczkę "PREZES" albo inny "KIEROWNIK/DYREKTOR" xD
  • Odpowiedz
Jednego nie rozumiem - na cholerę pracownik kradnie coś tego typu dla firmy? Jakby to był właściciel to ok, firma oszczędzi, on się wzbogaci i wszystko pięknie. Ale jak to zwykły pracownik to co go to obchodzi? FV na firmę, do księgowości i nie jego problem
  • Odpowiedz
@Tamozaplotem

Pan Januszex2000 zdecydowal się zapłacić z własnej kieszeni #win ( ͜͡ʖ ͡€)

Moze mylnie odczytuje Twoja intencje, ale odnoszę wrażenie triumfu nad chytrym Januszexem200. Tymczasem z tego co piszesz wychodzi, ze to nie Januszex2000 z----ł stopkę, tylko jego pracownik. Facet zaś zachował się z klasą i chce zapłacić Ci za pracę. Czyli sprawa elegancko rozwiązana przez właściciela, którego pracownik zachował się niekompletnie. W sumie
  • Odpowiedz
@Tamozaplotem: ok, to wiele tłumaczy, ale dalej nie wyobrażam sobie ze firma daje hajs i pracownik jest odpowiedzialny za fakturkę, a firma ma to gdzieś ( ͡° ʖ̯ ͡°) jakieś firmy naprawdę tak funkcjonują?
  • Odpowiedz
@Tamozaplotem: ty ale serio, stopka do maila za 650 zl? pokaz mi jakis juz zrobiony tutaj bo nie wiem co by to musialo byc zeby to tyle kosztowalo X D nic ci nie podpieprze, neich bedzie juz zrealizowany tak jak chcialas jemu wyslac
  • Odpowiedz