Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

źródło: comment_XSMkhOflfjJI1vDsWhKASkGy7gsVQwkX.jpg
Pobierz@JessPinkman: co z tego skoro nie sa obyci w kulturze i ucza sie glownie z patologia. Pieniadze to nie wszystko ale nie wytlulaczysz tego biedakom dla ktorych 5k zl czyli troche ponad 1000 euro miesiecznie to godna wyplata. Ci ludzie sa tak biedni ze nie maja swiadomosci istnienia czegos wiecej niz pieniadze i dla nich byc = miec.
Te wojenki są śmieszne. Sam chodziłem do technikum i nie żałuję wyboru, z pracą nie mam problemu od samego wyjścia z technikum.
@elo490500: ale wiesz ze sa inne i lepsze uczelnie niz wszety na waszych zadupiach?
@elo490500: i przy okazji balowania ucza sie czegos bardziej skomplikowanego niz podlaczanie plusa do minusa w gniazdku. W zawodowkach chleja, imprezuja za hajs matki i sie nawet tego nie ucza. Na wykopie sie strasznie tez idealizuje zawodowki a prawda jest taka ze poziom nauczania zawodowego w polsce jest zerowy.
Średnie techniczne, ludzi po liceum nie brali ;]
I mimo skończenia technikum interesuje się sztuka, muzyką, lubię czytać. Nie szkoła robi z ciebie człowieka otwartego na sztukę. Chociaż w moim technikum babka od polskiego była fajna i można było podyskutować o sztuce.
@ButtHurtAlert: a w moim wyzsze techniczne - no i co tak bedziemy sie przekrzykiwac? Bez sensu to jest, zawodowka to gowno i tyle. Do technikum w wiekszosci tez ida ludzie z przypadku.
Poswiecasz rok dłużej w zamian za zawód, kończysz studia po technikum to możesz mieć dwie specjalizacje
źródło: comment_eJ4BfXUceLVW47cfJMD7sJlVBmh5qOjm.jpg
Pobierz