Wpis z mikrobloga

Tego to ja się nawet nie spodziewałem, ale pisowskie frontowe trolle zostały wysłane do obrony postulatów PISu czego efektem są takie obrazki xD

Ten obrazek jest tak abstrakcyjny, że nawet nie potrafię go skomentować

#neuropa #polityka #4konserwy #bekazlewactwa #shitwykopsays #gwiazdowski
ZaplutyKarzelReakcji - Tego to ja się nawet nie spodziewałem, ale pisowskie frontowe ...

źródło: comment_19zlZn5nK2luCzlVfjxfCJtbslY8xWvs.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PatologiiZew: na patologicznych facebookowych grupach może i tak, ale na wykopie nie zadziałało i dziwie się, że im płacą za to, żeby spamować tym wykop. Chyba, że ich po prostu nie kontrolują gdzie poświęcają swój czas w internecie, bo przykładowo Matecki w jakiś zestawieniu na umowie z Ministerstwem wpisywał tylko ile godzin poświęcił na swoje aktywności w internetach. Jeżeli ci mają podobne umowy to płacą im za marnowanie czasu
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: Oprócz płatnych trolli jest ogrom darmowych pożytecznych idiotów. Najlepiej to widać właśnie w tych grupach. Co do Mateckiego to on oprócz pracy traktuje to jako inwestycje. Niby jest tylko radnym ale mówi się o nim w skali ogólnopolskiej. Kwestia czasu aż pójdzie wyżej. Ciężko na to biedaczek pracuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@PatologiiZew: nie ma wątpliwości, ze Mateckiego zobaczymy kiedyś w dużej polityce. Ja natomiast mówiłem o czym innym. O mechanizmie działania w internecie politycznych agitatorów. No nie mogę jakoś uwierzyć, ze ktoś za darmo wypisuje takie głupoty i przy próbie ich prostowania usuwa komentarz i daje na czarna. To jest typowa bezmyślna agitacja polityczna. Mówię o klopsztandze i nawet go nie wołam
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: przecież tutaj nawet nie można się do tego odnieść xDDD

Latem jest ciepło, temperatura wzrasta do ponad 28 stopni celsjusza, a w jeziorach kąpią się dzieci. 500+ jest na dzieci, więc się należy. Wszystko ok, czego kuce nie rozumiecie? To się logicznie spina
  • Odpowiedz