Aktywne Wpisy

uncle_freddie +45
Dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Przypominam, że dzisiaj od godziny 9:10 rusza w #radio357 #357 TOP WSZECHCZASÓW 2025. Podobnie jak rok temu, TOP został rozłożony na 3 dni, dziś i jutro słuchamy od 9:00 do 18:00, natomiast w pierwszy dzień Nowego Roku od 9:00 do 21:30.
Zaprezentowanych zostanie 309 utworów (no chyba, że któryś prowadzący zdecyduje się
Przypominam, że dzisiaj od godziny 9:10 rusza w #radio357 #357 TOP WSZECHCZASÓW 2025. Podobnie jak rok temu, TOP został rozłożony na 3 dni, dziś i jutro słuchamy od 9:00 do 18:00, natomiast w pierwszy dzień Nowego Roku od 9:00 do 21:30.
Zaprezentowanych zostanie 309 utworów (no chyba, że któryś prowadzący zdecyduje się
źródło: kw_TOP26_bezCOPY_Orlen-1096x1096
Pobierz
Lardor +47
Dobra już dziś ostatni raz tworzę wpis na temat #zlomnik jest afera to korzystam by pokazać jego bucowatość i brak wiedzy. Swego czasu zrobił recenzję Trabanta 1.1 generalnie siedzę w tych autach od roku 2017, miałem aż 3 egzemplarze tego samochodu robiłem remonty generalne i znam bardzo dobrze ten wóz. Zlomnik ma coś takiego, że jeśli lubi dany model auta będzie mówił tylko pozytywy, jak nie lubi danego auta będzie
źródło: 1000080222
Pobierz

Na tym tagu rzadko bywają motocykle (zwykle dlatego że szybki motocykl da się kupić w cenie ładnych felg i każda małpa może mieć szybki rower przez trzy ciepłe miesiące w roku) - ale ten przejazd wyjątkowo zasługuje na uznanie 🔥💪
Kwintesencja tagu - pusta droga, żadnych postronnych osób, biegających po poboczu dzieci, rodzin w swoich kombiakach na pasie obok. Tylko pusta droga i bezpieczna prędkość. Zero zagrożenia dla kogokolwiek. Jedyne ryzyko ponosi sam kierujący ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Warto też zauważyć że sąd w tym wypadku nie dopatrzył się czynu zabronionego w wykonaniu autora, więc nie poniósł on żadnych konsekwencji 🤭
#szybkoalebezpiecznie - tag do obserwowania/czarnolistowania 🏁
(mamy już 319 obserwujących!)
199/365
#motocykle #polskiedrogi #motoryzacja
Jak już wcześniej wspominałem wątpię że tyle miał, jak mam strzelać to ma zmienione przełożenie i licznik i tak mu zawyża.
@telemach: żyjemy w Państwie Prawa, sąd musi działać zgodnie z prawem. Żeby skazać kogokolwiek za łamanie PoRD sąd musi ustalić:
- miejsce zdarzenia (żeby wiadomo było że rzecz dzieje się w Polsce)
- czas zdarzenia (prawo się zmienia, sąd musi wiedzieć czy film ma miesiąc, rok czy 5 lat)
- kierującego pojazdem (żeby wiedzieć
@telemach: nie masz racji, co stwierdził sąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
300kmh tak nie wygląda - tutaj wygląda jakby z 500 albo 600 leciał :)
@Atreyu: XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Też kiedyś myślałem że takie 300 to jakaś kosmiczna prędkość i w ogóle, ale to tak nie wygląda
Może na motorze to wygląda inaczej, ale z perspektywy nawet bardzo szerokiego kąta w aucie to tak nie wygląda