prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie ma nic bardziej antyczłowieczego niż stawianie mięsa nad świadomość
prolajf to najbardziej zwyrodniały pogląd na człowieczeństwo wynikający albo z zaburzeń psychicznych albo z fanatyzmu religinego
ha tfu na prolajfów, wasze miejsce jest w salwadorskim więzieniu ( ͡°͜ʖ͡°)
@WeunianyTrampek jest jeszcze gorzej, w wielkim skrócie, do 26 roku życia jeszcze są jakieś świetlicę itp. a po martw się sam. Problem jest taki jak te dziecko cię przeżyje..... .
@Marysiabaton ha, moje ciało to mój wybór, ale ty chłopie masz wypi***alać do okopów by karyna szła na eme wcześniej xd Może będzie mi was żal jak w końcu będzie równe traktowanie
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowa
@Marysiabaton: Piszesz o tym co masz od czaszką? Taktownie przyznam ci racje.( ͡°͜ʖ͡°)
przejmują się życiem do momentu jak jest w brzuchu, później radź sobie sam
@WeunianyTrampek: Ile domów samotnej matki prowadzą feministki? Zero. Ich dziecko i matka obchodzi do momentu jak się chce wyskrobać dziecko. A kto prowadzi większość domów samotnej matki w Polsce? Kościół, a dokładniej zakonnice i Caritas. https://caritas.pl/projekty/domy-samotnej-matki/
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie ma nic bardziej antyczłowieczego niż stawianie mięsa nad świadomość
prolajf to najbardziej zwyrodniały pogląd na człowieczeństwo wynikający albo z zaburzeń psychicznych albo z fanatyzmu religinego
ha tfu na prolajfów, wasze miejsce jest w salwadorskim więzieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JajkaNieMajaBialek: za jedyne 99.99 sprzedam ci apkę do egzorcyzmów, nr konta na priv
Może będzie mi was żal jak w końcu będzie równe traktowanie
@Marysiabaton: Te kobiety co się chwalą, że miały kilka aborcji to na pewno są zdrowe psychicznie.
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli chodzi o świadomość, to dziecko ogarnia, że jest osobnym bytem od matki, około, półtorej roku od narodzin.
@ChciwyMaslak ile takich poznałeś?
@Marysiabaton: Piszesz o tym co masz od czaszką? Taktownie przyznam ci racje.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WeunianyTrampek: Ile domów samotnej matki prowadzą feministki? Zero.
Ich dziecko i matka obchodzi do momentu jak się chce wyskrobać dziecko.
A kto prowadzi większość domów samotnej matki w Polsce? Kościół, a dokładniej zakonnice i Caritas.
https://caritas.pl/projekty/domy-samotnej-matki/