Wpis z mikrobloga

#aborcja

prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".

nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal

nie ma nic bardziej antyczłowieczego niż stawianie mięsa nad świadomość

prolajf to najbardziej zwyrodniały pogląd na człowieczeństwo wynikający albo z zaburzeń psychicznych albo z fanatyzmu religinego

ha tfu na prolajfów, wasze miejsce jest w salwadorskim więzieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@WeunianyTrampek jest jeszcze gorzej, w wielkim skrócie, do 26 roku życia jeszcze są jakieś świetlicę itp. a po martw się sam. Problem jest taki jak te dziecko cię przeżyje..... .
  • Odpowiedz
  • 10
@Marysiabaton ha, moje ciało to mój wybór, ale ty chłopie masz wypi***alać do okopów by karyna szła na eme wcześniej xd
Może będzie mi was żal jak w końcu będzie równe traktowanie
  • Odpowiedz
@Kemosz

@Marysiabaton: ty ale wiesz w ogóle kiedy się świadomość rozwija? Noworodka też jako kawałek mięsa widzisz?

Jeżeli chodzi o świadomość, to dziecko ogarnia, że jest osobnym bytem od matki, około, półtorej roku od narodzin.

@ChciwyMaslak ile takich poznałeś?
  • Odpowiedz
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowa

@Marysiabaton: Piszesz o tym co masz od czaszką? Taktownie przyznam ci racje.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz