Aktywne Wpisy

NaczelnyAgnostyk +1072
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chyba jesteś osobą, która dorosła by zamienić gniew w determinację do działania. Powodzenia.
@Arthor: nawet sobie nie wyobrażasz jak pewne rzeczy są w stanie zaburzyć jasność postrzegania, gdyby to były zachowania wynikające tylko z logiki to każdy by sam sobie z tym poradził, a zawód psychologa i psychoterapeuty
Bardzo dobrze, że postanowiłaś coś z tym zrobić
Masz 30 lat, także jeszcze duża życia przed Tobą. Na zmiany nigdy nie jest za późno
Powodzenia! :)
Komentarz usunięty przez autora
@Arthor: xD Na przykład jakich, skoro nie były możliwe do zmiany w tym jej okresie życia, powody powodów przez które dziś jest tu gdzie teraz?
@aleksandrett: Mam dwie rady tak z doświadczenia:
- uważaj żeby nie "iść za ciosem" ;), i nie zrezygnować z psychoterapii, przez Twoje błędne podejście. Sam to przerabiałem, musisz wiedzieć po co tam idziesz. Nie
Wiem o czym mówisz, mnie ojciec jak już pochwalił to niby żartem a i to ledwo kilka razy. Okropnie to było demotywujące. Mimo wszystko chcę z nim jakoś dojść do prawdziwej relacji syn-ojciec, bo bez tego sam też będzie mi brakowało kilku klocków w głowie.
Oprócz tego życzę powodzenia. Mam nadzieję że psychiatra pomoże w zmianie nastawienia :)