Wpis z mikrobloga

Polska to chlew obsrany gównem.

Dostałam mandat za przejście na czerwonym... dla samochodów. Na światłach, gdzie nie ma żadnego zagrożenia, bo widać wszystkie samochody i że stoją. 300m od przejścia (trzeba iść dookoła idąc do przejścia, żeby dotrzeć do celu).
Rozglądałam się zanim przeszłam, a policjant do mnie "trzeba się rozglądać". Nie było żadnego zagrożenia życia. Zero. Null. Polska to chlew. Obsrany gównem. Z gównianym prawem, dla debili.
I jest tym gównem dlatego, że nikt nie bierze odpowiedzialności za siebie. Jeśli ja chce się zabić pod kołami - to jest to moja decyzja, moja odpowiedzialność, żeby zapewnić sobie bezpieczeństwo. A Polska robi z ciebie debila. Nie, nie umiesz przechodzić przez ulicę, my cię nauczymy. Mandatem!
Policja w tym kraju to też śmiech na sali. W UK - dzień dobry, czy możemy Pani pomóc (uśmiech). W PL - "proszę się wylegitymować, pani tutaj mieszka? Czy to na pewno jest pani adres stałego pobytu?" (Bo jak nie jest to popełnia pani kolejne przestępstwo hehe c--j, że ceny mieszkań są w------e w kosmos i pani nie stać! Ma pani kupić mieszkanie i się tu zameldować!".

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polskatochlewobsranygownem #polskatochorykraj #patriotyzm
  • 268
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MangoZjem: Jak pisze o stosunku policjantow do prawa i zdrowego rozsadku to nie mam na mysli kraweznikow tylko wszystkich - w tym przelozonych.
A w ogrodkach piwnych nagle wszedzie sa rozroby tak? Ta barierka ogrodka tworzy bariere nie do przebicia dla zaklocania spokoju czy burd? xD Bo taka barierka to jedyne co oddziela strefe w ktorej wolno pic od tej w ktorej nie wolno.

aleś ty glupi

W tym momencie
  • Odpowiedz
Czyli Polaków trzeba trzymać za mordę bo są głupi? A ty myślisz, że kto będzie trzymał nas za mordę? No my, inni Polacy z dokładnie taką samą mentalnością. Jeśli uważasz, że nie możemy sami o siebie zadbać to jak mamy niby dbać o innych?

Obrzydliwe tbh

@Another_One: Nie napisałem że są głupi a mają mentalność pokomunistyczną. Potrzeba trochę czasu aby ją zmienić. Nadal pokutuje myślenia np. że państwowe to niczyje
  • Odpowiedz
@Bellie: w skrócie: jesteś debilką, do tego ślepą i i nie znasz przepisów drogowych. Droga to nie pole na które wychodzisz.

"Jeśli ja chce się zabić pod kołami - to jest to moja decyzja, moja odpowiedzialność, żeby zapewnić sobie bezpieczeństwo"

No k---a co za ignorancja, przy tym możesz zabić też kogoś innego, bo nie wiesz jaka będzie reakcja i zabijasz psychikę kierowcy i świadków, którzy widzą jak twoje zwłoki latają
  • Odpowiedz
jak się nie zgadzalas z nałożeniem mandatu to trzeba było go nie przyjmować. Wtedy swoje racje mogłabyś przedstawić przed sądem. Ale nie bo po co, lepiej ponarzekac na wykopie

@Jade: XDDD powodzenia
  • Odpowiedz
Jeśli ja chce się zabić pod kołami - to jest to moja decyzja, moja odpowiedzialność, żeby zapewnić sobie bezpieczeństwo.

@Bellie: ale polacy to tacy nieudacznicy, że się nie zabiją, tylko wylądują na wózku, a socjal wtedy musi płacić reszta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Polska to chlew obsrany gównem.

@Bellie: tak, i będzie chlewem obsranym gównem tak długo jak długo będą ludzie, którzy myślą, że są od wszystkich mądrzejsi i są ponad prawem..
  • Odpowiedz
@Bellie: Nosz k---a, nie wytrzymie widząc jak elyta ze zmywaków powołuje tu na przykład dobrej policji brytyjskich klaunów w tych ich śmiesznych kubraczkach. xD

Brytyjskie klauny, bo ciężko ich nazwać policją, są chyba właśnie jedynie od uśmiechania się i przeprowadzania przez pasy, bo jak przychodzi co do czego to pierwszy lepszy kryminus rzuca nimi po ścianach, są bici i waleni w dupsko przez patolę. To ma być wzór funkcjonariusza? xD
  • Odpowiedz
@Bellie: Masz prawo przejść w dowolnym miejscu, byleby droga była prosta, było 100 metrów od najbliższego przejścia, nie było barier blokujących wejście na chodnik i zrobisz to w miejscu, w którym będziesz widoczna. A bagieta to kutafon, który zapewne wykorzystał pagony na mundurze do zrobienia z ciebie idiotki.
  • Odpowiedz