Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Dostałam mandat za przejście na czerwonym... dla samochodów. Na światłach, gdzie nie ma żadnego zagrożenia, bo widać wszystkie samochody i że stoją. 300m od przejścia (trzeba iść dookoła idąc do przejścia, żeby dotrzeć do celu).
Rozglądałam się zanim przeszłam, a policjant do mnie "trzeba się rozglądać". Nie było żadnego zagrożenia życia. Zero. Null. Polska to chlew. Obsrany gównem. Z gównianym prawem, dla debili.
I jest tym gównem dlatego, że nikt nie bierze odpowiedzialności za siebie. Jeśli ja chce się zabić pod kołami - to jest to moja decyzja, moja odpowiedzialność, żeby zapewnić sobie bezpieczeństwo. A Polska robi z ciebie debila. Nie, nie umiesz przechodzić przez ulicę, my cię nauczymy. Mandatem!
Policja w tym kraju to też śmiech na sali. W UK - dzień dobry, czy możemy Pani pomóc (uśmiech). W PL - "proszę się wylegitymować, pani tutaj mieszka? Czy to na pewno jest pani adres stałego pobytu?" (Bo jak nie jest to popełnia pani kolejne przestępstwo hehe c--j, że ceny mieszkań są w------e w kosmos i pani nie stać! Ma pani kupić mieszkanie i się tu zameldować!".
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polskatochlewobsranygownem #polskatochorykraj #patriotyzm
A w ogrodkach piwnych nagle wszedzie sa rozroby tak? Ta barierka ogrodka tworzy bariere nie do przebicia dla zaklocania spokoju czy burd? xD Bo taka barierka to jedyne co oddziela strefe w ktorej wolno pic od tej w ktorej nie wolno.
W tym momencie
@Another_One: Nie napisałem że są głupi a mają mentalność pokomunistyczną. Potrzeba trochę czasu aby ją zmienić. Nadal pokutuje myślenia np. że państwowe to niczyje
"Jeśli ja chce się zabić pod kołami - to jest to moja decyzja, moja odpowiedzialność, żeby zapewnić sobie bezpieczeństwo"
No k---a co za ignorancja, przy tym możesz zabić też kogoś innego, bo nie wiesz jaka będzie reakcja i zabijasz psychikę kierowcy i świadków, którzy widzą jak twoje zwłoki latają
@Jade: XDDD powodzenia
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Bellie: ale polacy to tacy nieudacznicy, że się nie zabiją, tylko wylądują na wózku, a socjal wtedy musi płacić reszta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dalej - jak obsarny to wiadomo, że gównem. Kurła dlaczego używacie tego kretyńskiego zwrotu?
@Bellie: tak, i będzie chlewem obsranym gównem tak długo jak długo będą ludzie, którzy myślą, że są od wszystkich mądrzejsi i są ponad prawem..
Brytyjskie klauny, bo ciężko ich nazwać policją, są chyba właśnie jedynie od uśmiechania się i przeprowadzania przez pasy, bo jak przychodzi co do czego to pierwszy lepszy kryminus rzuca nimi po ścianach, są bici i waleni w dupsko przez patolę. To ma być wzór funkcjonariusza? xD