Aktywne Wpisy
jozef-dzierzynski +873
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
mrukamani +29
101/100
Śniadanie dla prawdziwych twardzieli - chleb z bułką i wrzątkiem
Na początku zapraszam do nowego tagu #olaprzygarach, tutaj też nadal będzie się działo. Tam bardziej obiady, kolacje i desery, tu śniadania!
Dzisiaj coś specjalnego dla tych, którzy od samego początku domagali się tych przepisów, przepraszam, że dopiero teraz ale sama musiałam opracować najlepsze proporcje!
Czas: 8,5 minuty
Co potrzebujemy?
- Ciemny chleb krojony
- Bułka biała
- Wodę
Przepis
- Z opakowania wyciągamy kromkę ciemnego pieczywa. Ostrożnie przekładamy ją na talerz.
- Bułkę kroimy na pół, ale poziomo (nie pionowo). Górną cześć przekładamy na wcześniej przygotowaną kromkę chleba, która bezpiecznie umieszczona została na talerzu. WAŻNE jest to aby umieścić tam górną część, z tą dolną śniadanie nie będzie takie smaczne.
- Wodę nalewamy do czajnika elektrycznego i używamy takiego przycisku, który pozwala na to, że prąd idzie kablem, co znowu powoduje, że woda zaczyna formować się w takie małe a potem duże bąbelki. Jeśli nie mamy czajnika elektrycznego albo prądu to olewamy sprawę i pijemy zimną wodę.
Smacznego życzę ja, @aiclooo! I pozdrawiam!
#foodporn #jedzzwykopem #gotujzwykopem #glupiewykopowezabawy #sniadanie
Oczywiście przemilczę to, że poprzednie sto zdjęć pokazywało tylko jedzenie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pas-ze-mna-owce: mam nadzieje, że dzisiejszy przepis się spodobał :D
Ja trochę kombinuje w kuchni (doświadczenie zawodowe) i do tej potrawy dodaje posypkę z bułki tartej oraz mineralna niegazowana dla pełniejszego smaku!