Aktywne Wpisy
rybsonk +7
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 7.6% (56)
- Fortnite 3.3% (24)
- Minecraft 14.5% (107)
- Roblox 2.8% (21)
- League of Legends 7.9% (58)
- Fallout 4 1.2% (9)
- Skyrim 7.9% (58)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 54.8% (404)
Wykopowicz9876 +66
Jeżeli dziewczyna z #tinder z którą byłem na randce zablokowała mnie na insta to czy mam potencjalnie szansę uratować sytuację poprzez wyszukanie jej profilu na Facebooku i napisanie tam? Myślę że mogło tutaj dość do nieporozumienia i może ona mnie w rzeczywistości lubi.
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
Łącznie z poprzednimi daje to 398 roślin. Więcej nie będzie, bo to już kompletny maks jaki jestem w stanie zmieścić w mieszkaniu.
Zakupiłem sobie też lampkę do doświetlania tych, które będą stać nie bezpośrednio przy oknie. Jestem ciekawy jakie będą efekty :-D
#chili #chilihead #papryka #papryczki #ogrod #ogrodnictwo #warzywa #hobby #zainteresowania #domowyogrod #uprawa #uprawiajzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Kiedyś się łudziłem, że jak rozłożę dużo folii to na pewno się uda nic nie zabrudzić, ale teraz już wiem, że się nie da. ZAWSZE coś się rozsypie poza wyznaczony obszar, a przy takiej ilości to musi być koszmar...
Mając taka ilość w jednym miejscu unosi się jakiś zapach w powietrzu?