#informatyka #pomocy #komputer #komputery #programowanie #gta Da się jakoś odpalić dwa GTA: SA? Dwa monitory, potrzebuje tak zrobić. ew. gta:sa z gta 4 a najlepiej większość gier - bo przy GTA: SA + gta 4(eflc) wywala gta 4 z błędem, a gdy odpale najpierw gta 4 a potem GTA:SA to nie chce mi się odpalić (bez żadnego wyskakującego błędu)
@mario972: jestem ciemny w takich tematach, wiem że jest to program gdzie jest system np. win 10 - znasz jakiś inny sposób? ew. jakaś dobra maszyna, system by postawić w tej maszynie.
@dwapalcewnatalce: virtualbox i jak masz Intela to wydzielasz kartę Intel HD Graphics przez VT-d bezpośrednio do maszyny, wtedy na tej maszynie odpalasz mniej wymagającą grę, a na dedykowanej bardziej. Na maszynie normalnie instalujesz system jak na komputerze.
A wiecie, że ten skorumpowany łysy s-------n z FIFA jest na każdym meczu? Czasem różnica to tylko parę godzin, więc aby na nie dotrzeć, wszędzie lata prywatnym odrzutowcem. A ty p0laku z---------j z butelkami plastikowymi do Lidla dla planety xD
Da się jakoś odpalić dwa GTA: SA? Dwa monitory, potrzebuje tak zrobić. ew. gta:sa z gta 4 a najlepiej większość gier - bo przy GTA: SA + gta 4(eflc) wywala gta 4 z błędem, a gdy odpale najpierw gta 4 a potem GTA:SA to nie chce mi się odpalić (bez żadnego wyskakującego błędu)