Wpis z mikrobloga

@macadamia ja p------e co za debilizm, przeczytak jego komentarz @johny-kalesonny i powiedz mi, czy jest tam coś logicznego bo może to ja jestem ślepy. Jak można nie zauważyć, że ja tam napisałem swoją własną opinię i co powinno moim zdaniem być na tej kartce ZAMIAST TEGO CO TAM TERAZ JEST. Ehh z lewackimi debilami taka rozmowa, nawet nie rozumieją co piszesz, po czym blokują i wyzywają.
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny czasem się zastanawiam, czy takich rzeczy jak @macadamia nie piszą upośledzeni prawacy jako prowokację żeby oczernić kulturalną lewicę

@Cauchemar7: Szczeknij jeszcze parę razy i spróbuj poszukać jakiegoś wsparcia wołając ludzi XD

Używasz porównań godnych gimbusa, więc dostałeś po łapach, to przestań płakać i po prostu zamknij mordę. A nie teraz nagle "jak można było nie zauważyć, że to moja opinia" XD Zrobiłeś z siebie klauna traktując bezpośrednio
  • Odpowiedz
@Cauchemar7: Jesteś na czarno, bycie na czarno nie znaczy, że nie mogę tu wchodzić albo ci odpisywać myślicielu XD Nic nie muszę, nudzi mi się po prostu, do tego sprawia mi przyjemność wycieranie podłogi kimś, kto prezentuje taki poziom XD Ot, zwykły sadyzm
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dudi-dudi: Co to za problem żeby kobiety, dziewczyny ubierały się normalnie, a nie jak szmaty, skąpe wyuzdane szmaty. Co za problem żebyśmy się nawzajem szanowali i nie krzywdzili innych dla przyjemności.
  • Odpowiedz
@macadamia proszę bardzo, jeśli ci to sprawia przyjemność, leć mamie się pochwalić, że zaorałeś prawaka ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Ja dobrze wiem co mam na myśli. Wiem też, że mam rację i wyzywaniem ani nieudolnym wyśmiewaniem tego nie zmienisz. Nie jesteś pierwszy ani ostatni. Ale już nie będę odpowiadał bo mam podejrzenie, że jesteś prawakiem potrzebującym leczenia który stara się kompromitować ludzi o innych poglądach. Nie dokarmiam
  • Odpowiedz
K---a dzbany! Tu nie chodzi o to by powiedzieć wprost dziecku czy już gwałcicielowi "nie gwałć", złodziejowi "nie kradnij" a palaczowi "nie pal". Chodzi o wychowanie dziecka i wpojenie zasad moralnych s--------y.
  • Odpowiedz
@Sleepwalker Plus przerzucenie winy na gwalciciela, a nie dziewczynę, która prawilnego chłopaczyne skusila. Idąc taką logika, że to dziewczyna jest winna bo była niestosownie ubrana dojdziemy do Arabii Saudyjskiej i chodzenia w burkach.
  • Odpowiedz
@dudi-dudi jeśli mówienie kobietom, żeby były rozsądnie ostrożne to przerzucanie winy z gwałciciela na ofiarę, to takie feministyczne slogany przerzucają winę na wychowanie.
A rzeczywistość wygląda tak, rozsądne i ostrożne kobiety, mężczyźni zresztą też, mają większe szanse na zauważenie zagrożenia i mu przeciwdziałanie. Nie traci nikt prócz napastników. Powiedzenie żeby ludzie nie byli źli g---o da, mówienie ludziom, że nie muszą być ostrożni, i odpowiedzialność za ich bezpieczeństwo leży po stronie
  • Odpowiedz
@tomtom8: tak, ale nie śmiesznym "nie rób tego, bo to złe i tak nie wolno" tylko rozwiązaniem problemu patologii, edukowaniem w tym kierunku i zajęciem się sprawy fałszywych oskarżeń o g---t przez co sytułacja zgwałconych kobiet wygląda jak wygląda
  • Odpowiedz