Aktywne Wpisy

PiotrFr +680
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska
źródło: 1000018934
Pobierz
mateo2111 +16
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+

W sumie to jak jesteś dobrze zbudowany, to proporcjonalnie potrzebujesz więcej mięsa, żeby ono dobrze wyglądało na większym szkielecie... czyli też się nie da xD
@xorm199: przerabiałem już ten temat i jestem na takim poziomie, ze układam diety z pamięci
sprawdzone i potwierdzone
@cialo_niczym_Adonis: Juz wiem, ze nie warto z toba rozmawiac
@Szimu: osoba, która nie wchodzi z druga w dyskusje wyłącznie przez odmienne zdanie
@cialo_niczym_Adonis: diluje z tym
@Kasahara kiedyś pisał o różnicach w metaboliźmię między ludźmi rzędu max 5-7%
To jest naprawdę bardzo proste-nadwyżka=tyjesz, niedobór=chudniesz
ale jeżeli ktoś ma nadaktywną tarczycę, to choćby się zesrał to nie nabierze masy.
bardzo często są to przypadki niezdiagnozowane i nieleczone, lub nie kwalifikujące się do leczenia.
To samo jeżeli chodzi o gospodarke insulinową, to nie musi bć od razu cukrzyca typu I, a nabrać masy będzie
@151346136: zakładając, że to prawda, to jak ma to działać? perpetum mobile? taki ktoś jest potencjalnie nieskończonym źródłem energii, jeśli potrafi tyć na deficycie długoterminowo.
to jest jasne, że da się zrobic taki deficyt, że chudnąć oczywiście będzie, ale to się będzie wiązało z całą masa innych problemów, organizm będzie niedożywiony.
Zwyczzjnie spalanie tkanki tłuszczowej to nie będzie pierwszy proces, który na deficycie będzie uruchomiony, to sie stanie później na większym deficycie.
Dlatego osobom z problemami z tarczycą i gospodarką