Aktywne Wpisy
filip-pietrasik +31
Urynowyurynator +91
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te

Dla nich jest o wiele trudniej. To jest piętnujące.
I nie pomaga, bo to nie na jedzeniu mniej i diecie powinni sie skupić, tylko na zdiagnozowaniu i rozwiązaniu problemów.
I w ten sposób by im poszło o wiele łatwie i nie byliby skazani na porażke. Bo podejście typu: jesteś gruby bo to twoja
''99.99% osób schudnie na deficycie i nie ma ogromnych problemów z tym, te twoje 99% grubasów ma problem z insuliną"
skoro 99.99% nie ma problemów z chudnięciem, a 99% grubasów ma problem z insuliną, czyli z chudnięciem, to wychodzi, że te 99% musi się zawierać w tych 0.01% które ma problem z chudnięciem
Dedukcja z Twoich wypierdów. Prawidłowa deduckja, takż jedynie do swoich wypierdów
@151346136: a ja ci powiedziałem, że takich osób jest skrajnie mała ilość, ty twierdziłeś, że 99% osób tak ma
@151346136: odnosiłem się do twojej wypowiedzi, bo napisałeś o problemach z insuliną, napisałem ci, że często nie są grubi od problemów, tylko mają problemy od bycia grubym, mieszasz
A raczej mają problem, bo się źle odzywiali i w konsekwencji stali się grubi.
Niemniej te problemy z gospodarką insulinową sa nabyte.
To nie jest tak, że te problemy były a oni przez nie stali się grubi (choć też nie we wszystkich przypadkach)
Ale to, że te problemy sa nabyta, nie znaczy, że ich nie
To przez zle odzywianie.
Ale to co jest tego powodem nie ma znaczenia.
Co za roznica czy problem jest z tej czy innej przyczyny. To nie zmienia ze ten problem jest