Aktywne Wpisy
aei9077 +618
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: IMG_3954
Pobierz
thorgoth +200
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty

źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz
#samochodyelektryczne #tesla #polska
źródło: 1000018934
Pobierzźródło: IMG_4392
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Te wszystkie punkty ładowania to prywatne projekty, dzierżawa gruntu, obsługa, zarabianie na ładowaniu itd.
Biedronka i Lidl z reguły nie bawią się w takie rzeczy, to zarządca budynku organizuje sobie dodatkowy biznes na nowoczesnej stacji benzynowej
@Kocurzysko: dokładnie tak, tutaj samo przecięcie tego przewodu to już jest przestępstwo z uwagi na cenę specjalistycznego przewodu i wtyku DC (CCS2)
@piotras24: no cóż, kampania antyelektryczna w Polsce ma finansowanie zewnętrzne, bo przecież te mordy z konpederacji same tego nie wymyśliły. Teraz sobie odpowiedz, kto ją może finansować?