Aktywne Wpisy

XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz
Mantusabra +13
żyjemy w stymulacji

#samochodyelektryczne #tesla #polska
źródło: 1000018934
Pobierzźródło: IMG_4392
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: Te wszystkie punkty ładowania to prywatne projekty, dzierżawa gruntu, obsługa, zarabianie na ładowaniu itd.
Biedronka i Lidl z reguły nie bawią się w takie rzeczy, to zarządca budynku organizuje sobie dodatkowy biznes na nowoczesnej stacji benzynowej
@Kocurzysko: dokładnie tak, tutaj samo przecięcie tego przewodu to już jest przestępstwo z uwagi na cenę specjalistycznego przewodu i wtyku DC (CCS2)
@piotras24: no cóż, kampania antyelektryczna w Polsce ma finansowanie zewnętrzne, bo przecież te mordy z konpederacji same tego nie wymyśliły. Teraz sobie odpowiedz, kto ją może finansować?