Aktywne Wpisy

WielkiNos +437
Polecam zobaczyć ten kwik kobiet 30+ na widok rolki pewnej położnej, która przedstawiła tylko poparte badaniami dane, że po 30 zmniejsza się płodność i wzrasta ryzyko wad płodu.
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet

źródło: temp_file5990638734926950544
Pobierz
LZBNZ +159
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
#niebieskiepaski #rozowepaski #kiciochpyta #mikrokoksy
@mateo2111: coś tu się nie zgadza
janusz co waży 85kg przy tym wzroście, pewnie wcale nie ma więcej mięśnia, a bf w------y 25%+ i takiemu "misiowi" juz nikt nic nie powie, mimo że OP go bije na głowę zdrowiem
Bo Polacy się bardzo ładnie utuczyli przez lata.
Pójdź na jakąś plaże w lecie to co trzeci chop ma kałdun.
Siedzenie na siłce bardzo mocno mi zaburzyło obraz społeczeństwa xD
Dowal troche mięsa do klaty i barków to wizualnie będziesz większy ; p
źródło: europe-overweight
Pobierzźródło: IMG_5675
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ogólnie po prostu jest taka hipokryzja w społeczeństwie, że grubasów grubasem nazwać nie można, ale chudych suchymi już tak. Nie wiem, może to się ludziom z troską kojarzy czy coś, że jak chudy = biedny = trzeba pomóc.
Tak czy srak nic z tym nie zrobisz, możesz co najwyżej wytknąć, że ktoś jest zwykłym gburem wytykając Twoją wagę czy coś w tym stylu, ale to wtedy powiedzą, że jebnięty
@Wezwoguleicstont ok panie trenerze, to od kilku kg można mówić, ze ma się "całkiem sporo masy mięśniowej" i nie ucinaj sobie tego magicznego słówka którym jest "całkiem" żeby zmanipulować wypowiedz. jak sprawdzałem w wakacje ilosc miesni metoda pomiarow, to wyszlo