Mireczki, nadszedł ten moment! Zaczynamy antywalentynkowe #rozdajo z #goodie! Do wygrania nowiutka #ps4 (。◕‿‿◕。) Po co masz spędzać #walentynki z dziewczyną, skoro możesz z nowiutką konsolą? ( ͡°͜ʖ͡°) Zasady są proste. Specjalna komisja konkursowa złożona z dwóch piwniczaków i jednej niepiwnicznej Mirabelki wybierze właśnie Ciebie, jeśli: 1) zaplusujesz ten wpis, 2) przekonasz nas w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty powinieneś spędzić Walentynki z konsolą ( ͡º͜ʖ͡º)
#konkurs trwa do jutra do 16:00. Wyniki podamy w piątek o 11:00. Regulamin konkursu tutaj. Wygrywa autor najbardziej pomysłowej odpowiedzi. Czas, start!
--- Jak wiecie, goodie uwielbia rozdawać Wam kody rabatowe i najlepsze zniżki (⌐͡■͜ʖ͡■) Specjalnie z tej okazji podnosimy więc #cashback na #pysznepl do 6%. Szczegóły tutaj. Promka trwa do soboty, możecie śmiało korzystać!
Jeżeli Wam się nie poszczęści, a bardzo chcecie kupić sobie konsolę, możecie zamówić ją on-line z programem goodie #cashback. Zwracamy część wydatków na zakupy m.in. w AliExpress, Media Markt, Allegro i RTV EURO AGD. Łącznie współpracujemy z blisko tysiącem sklepów on-line. Szczegóły na temat działania naszego cashbacku znajdziesz tutaj.
@Goodie_pl: to proste, nie mam telewizora, ale gdybym miał takie PS4 to już na pewno musiałbym kupić ( ͡°͜ʖ͡°) Pozdrawiam czlowieka z goodie, jeśli to czytasz to szacun.
@Goodie_pl Z okazji ostatnich urodzin dostałem od babci własnoręcznie wydziergany obrusik na telewizor. Niestety ostatnio byłem zmuszony wymienić telewizor na nieco bardziej płaski, przez co zupełnie nie mam co zrobić z obrusikiem. Babcia przyjeżdża do mnie z okazji walentynek i nie chcę jej sprawić przykrości. Pomóżcie!
Nowe PS4 powinno trafić w moje ręce ponieważ ostatnia konsola którą miałem to Pegasus! Dzisiaj jestem daleki od bycia gamerem aleee chętnie bym wrócił do starych dobrych beztroskich rozgrywek :) ponadto mój kuzyn z drugiego końca Polski mnie nieustannie mnie namawia żeby pograć razem w fifke więc na pewno przyczyniłoby się to do zaciesnienia relacji rodzinnych!
@Goodie_pl: Poza oglądaniem Netflixa i YT telewizor służy jedynie jako dekoracja w pokoju. Mój #rozowypasek nie wyraził kiedyś zgody na zakup PS, ale wiem, że bardzo pragnie pograć w Simsy :D Niestety nasze nędzne laptopy nie uciągną nowszych gier, a więc konsola byłaby wspaniałym prezentem nie tylko dla mnie, ale i dla różowego ;)
@Goodie_pl: chętnie dałabym niepodłączonego pada dziecku i udawała, że z nim gram w rzeczywistości mając odrobinę spokoju. To by były piękne walentynki
@Goodie_pl: Dlaczego ja ? Zawsze lubiłem grać na konsolach, ale niestety stan materialny nie pozwala mi na taki dodatkowy wydatek. Konsola w moim posiadaniu służyła by do rozrywki wieczornej mojej lub mojej Mirabelki a na spotkaniach z znajomymi mam pewno leciała by jakaś fifka i to w wielu znaczeniach. No i w sumie mogę wytatuowac wasza strone na nodze jeśli chcecie ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐
@Goodie_pl ej, raz że jestem #atencyjnyrozowypasek Dwa: cisnę cały czas w Rocket League na PS4 Trzy: muszę się kłócić o konsolę z niebieskim ( ͡°ʖ̯͡°) Poza tym mogę nagrać jego minę jak się dowie, że może się wypchać swoją konsolą, bo mam własną XD ELO
@Goodie_pl: śmiem twierdzić że nie umiecie w "rozdajo" ヽ(☼ᨓ☼)ノ i to wam się należy ta konsola bo widocznie za dużo czasu spędzacie poza domem wiec musicie nadrobić jak się robi akcje rozdajo na wykopie, jak się robi gówno burze i dostaje bany, a wszystko to możecie mieć za darmo i posiedzieć trochę w piwnicy z konsolą a później wejść na wykop (╭☞σ
@Goodie_pl Chciałabym wygrać, ponieważ muszę podszkolić grę w gry. Ostatnio jak mi dano Wiedźmina z samouczkiem to go zabiłam na pierwszym skoku na mur, a autami nie umiem skręcać...
@Goodie_pl: Za to drugie kryterium to życzę szczęścia przy ogłaszaniu wyników - kogo byście nie wybrali, to znajdzie się w komentarzach stu malkontentów, którzy winni byli wygrać ( ͡°͜ʖ͡°) Miło jest dostać coś za ’’darmo’’, tak po prostu. Według mnie nie ma co wymyślać jakichś historii, czułabym się dziwnie pisząc głupoty - aczkolwiek prawdą jest to, że lubię spędzać czas grając, a przy PS4 nie
Do wygrania nowiutka #ps4 (。◕‿‿◕。) Po co masz spędzać #walentynki z dziewczyną, skoro możesz z nowiutką konsolą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zasady są proste. Specjalna komisja konkursowa złożona z dwóch piwniczaków i jednej niepiwnicznej Mirabelki wybierze właśnie Ciebie, jeśli:
1) zaplusujesz ten wpis,
2) przekonasz nas w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty powinieneś spędzić Walentynki z konsolą ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konkurs trwa do jutra do 16:00. Wyniki podamy w piątek o 11:00. Regulamin konkursu tutaj. Wygrywa autor najbardziej pomysłowej odpowiedzi. Czas, start!
---
Jak wiecie, goodie uwielbia rozdawać Wam kody rabatowe i najlepsze zniżki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Specjalnie z tej okazji podnosimy więc #cashback na #pysznepl do 6%. Szczegóły tutaj. Promka trwa do soboty, możecie śmiało korzystać!
Jeżeli Wam się nie poszczęści, a bardzo chcecie kupić sobie konsolę, możecie zamówić ją on-line z programem goodie #cashback. Zwracamy część wydatków na zakupy m.in. w AliExpress, Media Markt, Allegro i RTV EURO AGD. Łącznie współpracujemy z blisko tysiącem sklepów on-line. Szczegóły na temat działania naszego cashbacku znajdziesz tutaj.
#playstation #konsole #gry
Komentarz usunięty przez autora
Nie chce tej konsoli. Mam już swoje Pro. Dlatego nie powinienem jej dostawać, ale dałem wam plusa dla zasięgu ;)
Komentarz usunięty przez autora
Będzie to prezent dla mojego młodszego brata, który może denerwuje czasem ale tak czy siak jest fajny
Dwa: cisnę cały czas w Rocket League na PS4
Trzy: muszę się kłócić o konsolę z niebieskim ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poza tym mogę nagrać jego minę jak się dowie, że może się wypchać swoją konsolą, bo mam własną XD ELO
Miło jest dostać coś za ’’darmo’’, tak po prostu. Według mnie nie ma co wymyślać jakichś historii, czułabym się dziwnie pisząc głupoty - aczkolwiek prawdą jest to, że lubię spędzać czas grając, a przy PS4 nie