Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +156
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Plusujcie jak chcecie byc wolani na reakcje - wyjasnimy to raz na zawsze co znaczy kobiece 'nic' xDD
#zwiazki #walentynki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
walentynki to sie daje kwiatka albo czekoladke i nara
by miał kupować na kazde swieto przenty to nie zarobisz
@iEarth: Nie, ale jeśli nie jest nastolatką to może wyrazić jak dorosły człowiek czego chce. Inaczej może ją zaszachować tekstem "Jak to?"- "a tak to".
@iEarth: Więc jeśli kupi to będzie "Przecież miałeś nic nie kupować, nic dla Ciebie nie mam. Musisz słuchać co do Ciebie mówię, bo inaczej koniec z nami. Mam prawo do szczęścia, odchodzę"
a jeśli nie kupi to będzie " Nic nie kupiłeś? Nie kochasz mnie? Mogłeś się bardziej postarać z tym prezentem, a nie na ostatnią chwilę". Po prostu zdrowy psychicznie
Super związek bulwo xD
Komentarz usunięty przez autora