Aktywne Wpisy

chcialbymbycnormalny +166
A potem ciekawe czemu młodzi nie chcą mieć dzieci xD Wyobraź sobie, że trafiają ci się tacy starzy i tak się tobą zajmują. Życia cud.
#antynatalizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
#antynatalizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
źródło: 11026
Pobierz
tommmekk +301
Witam wszystkich
Wczoraj na parkingu koło sklepu zostałem potrącony przez samochód, który cofał. Kierowca nie zauważył mnie, przejechał mi po protezie a dokładnie po sztucznej stopie ( z całego nieszczęścia, szczęście, że to trafiło na protezę) ale i tak wykrzywiło mi kolano. Kierowca wyszedł z samochodu udzielił pomocy zadzwonił po pogotowie a potem pogotowie wezwało policję..
Po rozpoznaniu lekarza oraz zdjęcia RTG w szpitalu mam naderwane więzadła w kolanie..
Jestem w domu
Wczoraj na parkingu koło sklepu zostałem potrącony przez samochód, który cofał. Kierowca nie zauważył mnie, przejechał mi po protezie a dokładnie po sztucznej stopie ( z całego nieszczęścia, szczęście, że to trafiło na protezę) ale i tak wykrzywiło mi kolano. Kierowca wyszedł z samochodu udzielił pomocy zadzwonił po pogotowie a potem pogotowie wezwało policję..
Po rozpoznaniu lekarza oraz zdjęcia RTG w szpitalu mam naderwane więzadła w kolanie..
Jestem w domu
źródło: 1000009332
Pobierz

CZy zmiany w penetracji wam się podobają