Aktywne Wpisy
Olsea +6
Uuu, #wykop się na Reddit przerabia. Usuwają wyzwiska, usuwają wszystko co napiszesz negatywnie o lgbt. Powoli trzeba się będzie przenieść gdzieś...

damianooo8 +29
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#redditorkrzak #reddit #gif #taniec
źródło: comment_4WvFObatFKT0bFHQ5weoRGYs9bkNrmRc.jpg
Pobierzźródło: comment_w0YywFN2SZIMl8cwahzxiHEG1nWmaZXh.gif
Pobierzźródło: comment_gDZx1yK77yJNhLlcEg8fpyYle4zKkkPx.gif
PobierzWygląda generalnie mistrzowsko, strasznie bym chciał coś takiego zobaczyć na żywo.
Wiem że niektórzy podpalający się izolują się zakładając legginsy, bieliznę termiczną etc. ale to trochę inna sztuka.
Ale to była myśl laika - nie wiedziałem że można tak działać tylko w ciuchach ochronnych, dla mnie mega zajawka : D
Na filmiku widzę chyba jakieś gogle czy inną maskę.
Jak się przypadkiem trafi większy większy węgielek i wleci pod taką szatę to nie ma zmiłuj.
Ale moim zdaniem "zwykły" sprzęt jest bardziej kontuzjogenny, bo już nie raz się przypaliłem przy kontakcie
A bielizna termiczna to nie wiem czy taki dobry pomysł, bo tam wszędzie jest plastik, który
Jeśli interesowałbyś się na poważnie, poszukaj na kuglarstwo.pl , a najlepiej napisać do nich. To chyba najlepsze źródło wiedzy o wszelkich tego typu rzeczach w Polsce.
@bkwas Nawet Lindemann z Rammstein poza ciuchami stosuje podczas koncertów jakiś specjalny żel
@rabarbarowyStraznik: wełna stalowa tak długo się nie żarzy, a jak jakaś grubsza to daje o wiele mniej iskier (✌ ゚ ∀ ゚)