Wpis z mikrobloga

@Typowy_Janusz_z_brzuchem: ludzie w 2k19 nadal myślą że strimerzy są oglądani dla gry w którą grają i wystarczy im zapłacić i ma się zapełnione serwery XDD Przez ostatnie półtora roku/dwa lata było mnóstwo gier gdzie wszyscy popularni strimerzy byli opłaceni żeby w to grać i nijak się to przełożyło na popularność gry, nawet darmowe weekendy w grach b2p nic nie dawały, jeśli gry same nie zasłużyły sobie na swoją popularność.
@Czarny1337: nie twierdze, ze gra jest kiepska a popularna tylko za sprawą strimerów bo giera jest naprawde solidna i przyjemna rozgrywka. Co nie zmienia faktu, ze dzisiaj bez platformy twitch i topowych strimerów zadna gra typu battle royale nie ma racji bytu, już nie mówiąc o jakiejkolwiek rywalizacji z topowymi grami jak fortnite czy obecnie apex.
@janushek A jak mówiłem że EA nie zmieni swojej polityki i się odkuje raz dwa na giełdzie to się ze mnie śmiali.

Tyle też że mam wrażenie że przez Apexa jakaś część graczy nie sprawdzi Anthem na premierze (wiem że zupełnie inne gry ale jest cała masa ludzi którzy grają we wszystko co nowe i ma fajne zwiastuny) co źle wróży BioWare.

No i czekam w takim razie na BR z Star