Aktywne Wpisy
JohnRamboo +18
Chlop ktory tak pieknie dziekuje mlodym Polakom za to ze sie ruszyli na wybory otwarcie przyznaje ze zyczy naszemu narodowi jak najgorzej i nie bedzie gorszego kraju do mieszkania niz Polska. Dziekuje wykopki w jego imieniu i swoim raz jeszcze ze wsparliscie go w jego krucacjacie przeciwko temu co Polskie.
Link do oryginalnego posta podziekowan jak i wolanie ludzi ktorzy go zaplusowali https://wykop.pl/wpis/73299061/mam-lvl-40-wiec-dla-wiekszosci-z-was-jestem-juz-st
screen z niepelnych podziekowan w drugim komentarzu
#polska #
Link do oryginalnego posta podziekowan jak i wolanie ludzi ktorzy go zaplusowali https://wykop.pl/wpis/73299061/mam-lvl-40-wiec-dla-wiekszosci-z-was-jestem-juz-st
screen z niepelnych podziekowan w drugim komentarzu
#polska #
zalmicie +18
Ciagle mam beke, ze lemingi nie glosowaly w referendum bo Tusk im tak powiedzial.
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
Bardzo się cieszę, że takie smutne przegrane ameby siedzą pozamykane w swoich piwnicach, przynajmniej dzięki temu na ulicy spotykam głównie życzliwych ludzi. Świat bez was jest piękniejszy.
Pozdrowienia od pieska
#pieseklenek #psy #pokazpsa #smiesznypiesek #fotografia #canon #mojezdjecie i mimo wszystko #dziendobry
amerykański pit bull terrier, pies z Majorki, buldog amerykański, dog argentyński, pies Kanaryjskie, tosa inu, rottweiler, akbash dog, anatolian karabash,
Ja jedynie piję do tego, że nie licząc nienawiści, to cała reszta nie jest nieuzasadniona i nie powinna dziwić. Do gatunków większych, wykorzystywanych pierwotnie do walk, polowań, ochrony powinno się podchodzić z wyjątkową ostrożnością, bo w razie wypadku są w stanie wykonać najwięcej szkód. I to nie zazwyczaj nie "fobia", a zwykły lęk, instynkt samozachowawczy,
@Edi93:
w sumie sa 3 podobne do siebie rasy
american stafordshire terier (amstaff)
american pitbull terier (pitbull - rasa nieuznawana przez FCI)
stafordshire bull terier - popularne w anglii psy, duzo mniejsze niz 2 powyzsze
ciekawi mnie to rozporzadzenie jak z psami bez rodowodów - napisane jest "psy ras" a pies bez rodowodu to kundel nie pies rasowy, ciekawe czy jakby dostać np mandat
Co do Leny - nie charczy, jest zdrowa. Po pierwsze ma eksterier terriera, przez co jest lekka, po drugie ma dosyć długą kufę, co też zwiększa
bo rozumiem ze w ogole nie uznajesz kaganca a przecież możesz go zakladac tylko na czas przejscia na jakas lake czy gdziekolwiek i jak nie ma w okolicy ludzi
Co do prowadzenia agresywnego - ja niestety wierzę, tutaj UK przoduje, ale to jak pisałam - tam są takie cyrki odpieprzane z psami że głowa mała, wolna amerykanka. W Polsce jest jeszcze spokój, większy problem z SBT to agresja nakierowana na innego psa lub problem z opanowaniem emocji.