Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Czy jeśli wygrałaby opcja za zrównaniem wieku emerytalnego do 67 lat, to Sejm byłby zobowiązany to wprowadzić w życie? Jeśli tak, to kiedy i w jaki sposób? Co z osobami, które już pobieraja świadczenia emerytalne pomimo młodszego wieku?
Czy jeśli wygra opcja za sprzedażą spółek skarbu państwa, to znaczy, że mamy obowiązek je wyprzedać? Czy Rząd jest zobowiązany
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy z uwagi na to że urodziłeś się w lini genetycznej ameb, a my wielcy wyborcy Tuska urodzeni fur Deutschland dlaczego w ogóle się odzywasz?
Tak zadane były pytania na tym żarcie zwanym referendum, które miało tylko zwiększyć frekwencję pisowców, ale się normalni ludzie zmotywowali
@zalmicie: I dobrze. Wiek emerytalny jest do zrównania i do podwyższenia pajacu pisowski
@JPII: Budapeszt akurat jest w opozycji do Orbana,
nie obrażajmy mieszkańców tego miasta
źródło: Zrzut ekranu 2023-10-19 013643
Pobierz