Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +141
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bardzo się cieszę, że takie smutne przegrane ameby siedzą pozamykane w swoich piwnicach, przynajmniej dzięki temu na ulicy spotykam głównie życzliwych ludzi. Świat bez was jest piękniejszy.
Pozdrowienia od pieska
#pieseklenek #psy #pokazpsa #smiesznypiesek #fotografia #canon #mojezdjecie i mimo wszystko #dziendobry
Pytanie co zmienia jakiej rasy jest pies.
(komentarz dla równowagi w przyrodzie)
gdyby można było tu wstawiać filmiki z telefonu bez głosu, to bym Ci pokazała jej sprint za piłeczką, a tak, mogę pokazać zdjęcie co najwyżej ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ostatnio trenowałyśmy trochę, bo w sobotę mamy zawody i mam nadzieję, że gamoń pokaże na co go stać ʕ•ᴥ•ʔ
@agaciksa: zwłaszcza kiedy pies jest za Tobą, Ty nie znasz gabarytów patyka, słyszysz go z prawej strony, odskakujesz na lewą, a on w ostatniej chwili robi to samo. Dobrze, że miałam plecak na plecach i dobrze, że sprzętowi, który dźwigałam nic się nie stało, bo chyba zostałaby w tym lesie xD
@matra:
Albo ważyłaś psa na zepsutej wadze albo głodzisz pieska :P.
Mam 1.5 roczną sukę tej samej/zbliżonej rasy i waży w tym momencie prawie 25kg.
Podsyłam fote żeby nie było, że mój pies to grubas :P.
@ffdgh zaprosiłabym Cię do siebie, ale mój pies tak bardzo się cieszy całym psem na widok człowieka, że obawiam się że jeszcze bardziej byś się wystraszyła xD szukaj pomocy wśród behawiorystów
@ffdgh: nie szukaj terapii wśród psów typu staffik, amstaff itp. bo te psy najzwyczajniej w świecie skaczą na człowieka i chca go lizać po twarzy, więc pewnie się przestraszysz bardziej :P