Wpis z mikrobloga

Ciekawe co by miało większą oglądalność na C + Wisła z Górnkiem z Błaszczykowskim w składzie czy Arka z Koroną( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Dzisiaj w lidze extra będą pół programie pewnie o Wiśle gadać
Kto za tydzień w poniedziałek będzie chciał oglądnąć powrót po całej sytuacji na stadion
Nawet mi was C+ nie szkoda,że nawet kosztem ryzyka woleliście wybrać ,,hity'' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem że zaraz się zacznie dyskusja o prawach,że mecze się muszą pojawić ale teraz kogoś tam w C+ to na pewno piekli.
#wislakrakow #ekstraklasa
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TMCB: Wisła leci na pierwszym eurosporcie który jest dostępny za darmo w najnizszych pakietach we wszystkich telewizjach a Arka z Koroną na C+, no ciekawe co będzie mialo wieksza ogladalnosc...
  • Odpowiedz
@laiklaicki: Ja też wyrywkowo oglądam mecze,ale pewnie jutro siądę po robocie i oglądnę cały.
W eurosporcie to pewnie skaczą z radości bo dostać 2 takie mecze to będą mieli pobite rekordy z pewnością,bo jeszcze Legia w poniedziałek chyba nigdy nie grała,Lech też rzadko gra,a inne kluby to takiego zainteresowania nie budzą.
  • Odpowiedz
@TMCB: ja tak samo po pracy będę miał akurat wolny wieczór także też sobie walne co by reprezentantów pooglądać :D może Peszkin coś odwali i zobczy się jak Kuba będzie wyglądał w tej lidze :)
  • Odpowiedz