Aktywne Wpisy
Maurelius +463
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
makamele +26
Rozwala mnie to jak millenialsom ciezko przyznac, ze mieli latwiej w budowaniu majatku od GenZ
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
Ja na razie rozwijam 2:
no fap + Wim Hof method. Zimne prysznice Wima Hofa robię już 2 miesiące.
K---a gdyby ktoś mi o nich opowiedział tak z 10 lat temu. Nie przegrywałbym życia męcząc się z nerwicą i depresją.
No ale nic, lepiej późno niż wcale. Sporo osób też chcę coś w życiu zmienić i często dostaje pytania jak to robić właściwie itp.
Co tam u was?
#rozwojosobisty #nawyki #wimhof #przegryw #wygryw
I w-------e słodkich napojów z dietki
A tak ugułem to jak zimny prysznic czy nfc może pomóc na nerwe?
@esci: @zycietokuj:
Są 2
Jak już spłuczę to kurek daje to połowy. To jest zimna woda. Jak długo?
Robię 10 wolnych, głebokich, medytacyjnych wdechów.
Jak już zrobię 10 to mogę skończyć (i przez pierwszy tydzień na tym kończ)
Ja nie kończę, daje kurek na maxa i to jest już lodowata woda (w zime
@ProDziekan69: poczujesz się lepiej wiedząc że możesz obronić stado i zgasić frajera napinacza sebixa blokowego
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Kalistenika
Bieganie- też daje kopa
Zimne prysznice też
moje nawyki, które wprowadzam:
- poranny stretching (2min)
- poranna medytacja (5min)
- ćwiczenie kreatywności
- wprowadzenie w
@Imputator: zmiany w diecie i poranna medytacja jest wymuszona przez zimny prysznic. Zszokowane ciało woła śniadania bez cukru i głębokiego oddechu. Medytuj dopiero po prysznicu, nie wcześniej. Polecam
Co do oddychania wima hofa to czujesz jakas roznice? Ja jakos niezbyt i olalem to po 10 dniach