Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

JakDorobic_com +108
W piątkowy (prawie) wieczór proponuję świeżutkie, pachnące… #rozdajo (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Do wygrania jeszcze raz zaproponujemy Wam przysmak wszystkich #mikrokoksy, czyli odżywkę białkową, a konkretnie Izolat białka WPI ISO Core od FA Nutrition (500 gramów), smak CZEKOLADOWY – o wartości rynkowej około 60 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to listopad 2024 rok.
…żeby wziąć
Do wygrania jeszcze raz zaproponujemy Wam przysmak wszystkich #mikrokoksy, czyli odżywkę białkową, a konkretnie Izolat białka WPI ISO Core od FA Nutrition (500 gramów), smak CZEKOLADOWY – o wartości rynkowej około 60 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to listopad 2024 rok.
…żeby wziąć
źródło: Szary Lato Dzieci Zabawa Wspomnienia Post na Facebooku
Pobierz

https://mirkogame.pl/
Witam serdecznie.
Dzisiejszy dzien na MirkoUni byl bardzo emocjonujacy. Nie bylem autorem najwiekszego BUM, ale pozwolilem sobie skontrowac drugiego prowodyla "zamieszek" i zdecydowalem sie opisac, jak wszystko wygladalo.
Okolo godziny 18stej, zajmujacy top5 na liscie statystyk flot GniazdoRO (top33 pkt) napisal, ze mu sie nudzi i ma dosc gry. Przeniosl flote na planete i poprosil o zlomowanie. Wywiazala sie spora dyskusja o tym, kto ma go zezlomowac, o zyskach itd. Zwlaszcza, ze w jego ukladzie cala flote mial top8 flot Szczelajoncy Jastrzomb (top11pkt) z sojuszu Ronin, z zamiarem upolowania go samemu lub wspolnie ze mna (top3 flot, top2pkt, takze Ronin) - ja mialem odleglosc 56 ukladow slonecznych. Mialem dzis zaplanowany teatr wiec postanowilem zepsuc GniazdoRO ale w nocy. Okazalo sie, ze na Uni sa jednak gracze, ktorzy maja JAJA ZE STALI i niczego sie nie boja:
https://cdn.discordapp.com/attachments/516284012042518550/542103655218675713/knucie.jpg
@Mrocb ogarnal ekipe na lot czesciowo miedzygalaktyczny, wiec bardzo ryzykowny i polecieli :D MrocB top12 pkt, top7 flot razem z Oli (top38/66), Dezynwoltura (top29/15) i Demigodem (17/9) polecieli zezlomowac Gniazdoro nie zwazajac na logistyke i checi zysku.
Zlom zostal zebrany w sporej czesci oczywiscie przez Jaszczombia ale tez przez agresorow.
RW Panow Zlomiarzy bedzie w tym poscie, kolejne zalaczniki nizej.
Jako, ze Panowie polecieli na lot miedzygalaktyczny, a flote MrocB widzialem bez teleportera rano zaledwie 29 ukladow od mojego ksiezyca w 1 galaktyce postanowilem skontrowac. Nie bylem do konca pewien czy wejdzie atak, czy nie, ale raz sie zyje ;) Udalo sie i weszlo kolejne piekne zlomowanie, ktore wrzuce w komentarzu nizej.
Chcialem tym postem podziekowac za wspolna gre MrocB oraz Demigodowi, ktorzy z tego co pisali postawili zakonczyc gre.
Podsumowujac: wciaz gramy i sie bawimy ;)
Z pozdrowieniami z kosmosu
źródło: comment_KHvGBlLYtZ81vdAdCtN4c18dnqR6Cm9V.jpg
Pobierzźródło: comment_lR6c9MAX6gJ9Nje0RonDmXRNPj1MoNy3.jpg
PobierzGratuluję wszystkim zamieszanym dezynwoltury.
Gratki i SZO <<< xD
Powodzenia, może jeszcze kiedyś w coś pogramy razem.
Dodam, że spaliłem 2m dykty i że nie wierzyłem w powodzenie akcji, myślałem, że ktoś nas ubiegnie i pójdą kontry.
Żałowałbym gdybym się nie dołączył jednak. Ogólnie wyszedłem lekko
Patrz jak przewidzialem przyszłość :D
Wreszcie coś się zadziało, 3 osoby musiały skończyć grę z przytupem, bo tak to emocje były związane tylko z kolejnymi bugami i botami.
źródło: comment_QPljRVkOK6xfnChTZ5MODhKXmp1LkAbH.jpg
Pobierz